Χανιά | Οι κυνηγοί θα συμμετέχουν στην δασοπυρόσβεση – Με ειδικό εξοπλισμό τους προμήθευσε η Περιφέρεια

χανιά-οι-κυνηγοί-θα-συμμετέχουν-στην-δ-1240792

Από την Αντιπεριφέρεια Χανίων παραδόθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, στην Α Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου (ΑΚΟΚΔ), ένα πλήρες αντλητικό συγκρότημα τοποθετημένο σε όχημα 4×4, με δυνατότητες πυρόσβεσης.

Η ΑΚΟΚΔ έχει εκφράσει την επιθυμία να προσφέρει τις υπηρεσίες, κατά την αντιπυρική περίοδο, στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, στο πλαίσιο των καθημερινών περιπολιών που πραγματοποιούν οι θηροφύλακες στην Περιφερειακή Ενότητα καθ΄όλη την διάρκεια του 24ώρου. Για το σκοπό αυτό ομοσπονδιακοί θηροφύλακες εκπαιδεύτηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την σωστή χρήση του συστήματος.

Το αντλητικό συγκρότημα παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής στον Πρόεδρο της Α Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου κ. Γεώργιο Χαβαλεδάκη, παρουσία και του Τμηματάρχη Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων κ. Ιωάννη Βερυκοκίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στο πρόσωπο του Προέδρου της ΑΚΟΚΔ, ευχαρίστησε τις κυνηγετικές οργανώσεις και τα μέλη τους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν εθελοντικά για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας και την προστασία της άγριας ζωής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook