Χανιά | Κατολισθήσεις σε εθνικό-επαρχιακό δίκτυο | Photos

χανιά-κατολισθήσεις-σε-εθνικό-επαρχι-950961

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία που έπληξε τα Χανιά το απόγευμα της Κυριακής η οποία, πέρα από τις κατολισθήσεις, μετέτρεψε τους δρόμους σε… χειμάρρους.

Σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, λόγω της νεροποντής, προκλήθηκαν κατολισθήσεις δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, η οποία σε κάποια σημεία έγινε με μεγάλη δυσκολία.

Ιδιαίτερα περίπου ένα χλμ πριν το Έλος, στη στροφή που υπάρχει ένα μικρό νταμάρι, μεταξύ των χωριών Έλους και Λούχι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr κάποια οχήματα μπλοκαρίστηκαν από τις καταπτώσεις χωμάτινων όγκων και πετρών. Παρόλα αυτά οι οδηγοί που ενημέρωσαν τις αρχές, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους, αναγκάστηκαν να βγάλουν τα παπούτσια τους και «τσαλαβουτώντας» μέσα στα νερά, έβγαλαν τις μεγαλύτερες πέτρες.

Αρκετές μικρές κατολισθήσεις υπάρχουν όμως κατά μήκος της εθνικής οδού και για αυτό οι οδηγοί, προς αποφυγήν ατυχήματος, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook