Χανιά | Ο… άρχοντας του ποδηλατόδρομου, μόνο ποδηλάτης δεν είναι | Photos

χανιά-ο-άρχοντας-του-ποδηλατόδρομου-1216662

Μετά από μήνες αναζήτησης, βρήκαμε τον άρχοντα του ποδηλατόδρομου.

Είναι ένα πράσινο φορτηγό.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία παραπάνω, την οποία έστειλε αναγνώστης του zarpanews.gr, χρειάστηκε μονάχα το μισό φορτηγό για να κλείσει όλος ο ποδηλατόδρομος, πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν τα απλά, μικρά ΙΧ.

Βέβαια, τα απλά ΙΧ έχουν άλλη χάρη… Όπως αυτό:Παρεμπιπτόντως, σε πρώτο πλάνο είναι μια ποδηλάτισσα. Πάνω στον ποδηλατόδρομό «της»…

Σε άλλη περίπτωση, κλείνουμε τον δρόμο με το αυτοκίνητό μας και τον ποδηλατόδρομο με την πόρτα του αυτοκινήτου μας. Βέβαια και ο πεζός που κοιτάζει τις εφημερίδες, δεν έχει καμιά δουλειά εκεί, θα έπρεπε να ήταν στο πεζοδρόμιο.
Μετά από αυτά, ένα μηχανάκι παρκαρισμένο πάνω στον ποδηλατόδρομο, μοιάζει με πταίσμα. Το φορτηγό από πίσω όμως, όχι.Και ναι, οι ποδηλατόδρομοι δεν σφύζουν από ποδήλατα. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και ποτέ, αν κάθε τόσο κάποιοι τους κλείνουν.

zarpanews.gr

9 thoughts on “Χανιά | Ο… άρχοντας του ποδηλατόδρομου, μόνο ποδηλάτης δεν είναι | Photos

  1. Αυτές είναι μπούρδες λοιπόν, ο ποδήλατο δρόμος δε σου δίνει να φας αλλά ο επαγγελματίας και ο κακομοίρης οδηγός τροφοδοσίας, δυστυχώς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ δε πρέπει να έχει ξαναγίνει….καλός ο ποδηλστοδρομος αλλά με άλλες προδιαγραφές που η πόλη δεν έχει.

    1. Το λενε «ποιότητα ζωης» μα απο το χωριο απου κατεβηκες μαλλον δεν εχεις ιδεα…Mονο να προσκυνάτε στο φραγκο ξερετε…Και δα;;;

      1. παρλαπιπα γεμισε ενα φορτηγο μεταφορικης με κουτες 10-50 κιλα και κανε διανομες πορτα πορτα.
        Μετα ελα να μου πεις αν σου φαινεται παραξενο που οι μεταφορεις θελουν να σταματανε ακριβως εξω απο καθε καταστημα.

        1. έχετε εθιστεί στην κακομοιριά. σίγουρα και στον υπόλοιπο κόσμο πατάνε αλαρμ στον πιο κεντρικό δρόμο των πόλεων, σε ώρα αιχμής, με φορτηγό, για να κάνουν την μεταφορά τους. βεβαια μετά όταν έχουμε ατυχύματα λέμε κρίμα το παιδί

  2. Εχεις μπερδεψει καημενεεεεεε την ποιοτητα ζωης με τη λειτουργικοτητα μια πολης, ΠΟΛΗΣ μεγαλε παρλαπιπα , εδω το Ρεθυμνο εχει παραλιακη οχι …μαντολες και ειναι ετη φωτος μπροστα! Και εδω ο αλλος πηγε και εκανε τη ποιοτητα που λες δεκα σκαλοπατια ΚΑΤΩ!!!
    Προφανως δεν εχεις ιδεα τι σημαινει διανομη…λες και αρεσει στους επαγγελματιες-διανομεις να <>.Για τα Ι.Χ. ναι ειναι ανεπιτρεπτο και ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ! Αλλα το μαγαζι δε γινεται διαφορετικα να δουλεψει γιατι μετα εσυ παρλαπιπα θα κανεις και παραπονα οταν θα ψωνισεις , σε κοβω απο εκεινους να εισαι….

  3. Το πιο ανόητο μέτρο είναι αυτοί οι ποδηλατόδρομοι.Βαφουμε μια κόκκινη λωρίδα και νομίζουμε ότι κάναμε ποδηλατόδρομο…
    Οι ποδηλατόδρομοι του εξωτερικού είναι σχεδιασμένοι να είναι η συνέχεια των μεγάλων λεωφόρων η οδών..έχουν προδιαγραφες έχουν απλά και άνεση.
    Εννωειται έχουν δίκιο οι οποίοι παρκάρουν πάνω τους…μαζί τους είμαι…είναι το ίδιο άσχετο μέτρο με τον κυκλικό τσιμεντένιο διάδρομο στο πάρκο των αγίων Αποστόλων που από τότε που έγινε ,οι οποίο σοβαροί δρομείς που έτρεχαν στο χώμα ,εξαφανίστηκαν από το πάρκο..που να τρέχουν στο τσιμέντο..

  4. Είστε σοβαροί μερικοί ρε; Τι είν’ αυτά που γράφετε; Επειδή δεν είναι ο καλύτερος ποδηλατόδρομος, θα πρέπει να καταργηθεί δηλαδή ή να παρκάρει κάποιος πάνω τους; Αν θέλει τόσο πολύ να σταματήσει προσωρινά ας ανάψει alarm και ας κάνει τη δουλειά του γρήγορα αρκεί να μην μπλοκάρει την κίνηση. Πότε θα γίνετε άνθρωποι ρε; Στην Ευρώπη τα έχουν λύσει αυτά εδώ και δεκαετίες. Εσείς ακόμα θα τσακωνεστε για το αν οι ποδηλάτες είναι αργόσχολοι; Στο εξωτερικό στις δουλειές πάνε με το ποδήλατο αλλά εσείς εδώ πέρα βρέχει…

  5. Εκτός θέματος οι δυσχέρειες συγκεκριμένου εργασιακού κλάδου. Καθείς θεωρεί τα συμφέροντα του ιερότερα και τη δουλειά του δυσκολότερη. Κάνεις δε μπορεί όμως να προσβάλλει το δικαίωμα στην ασφαλή μετακινήση και να υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής. Ζητούμενο η αστυνόμευση και η επιβολή προστίμων στους παραβάτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook