Χανιά | Νέα στοιχεία για τον σοβαρό τραυματισμό 16χρονου από βουτιά στα Φαλάσαρνα – Τι λένε οι γονείς του | Video

χανιά-νέα-στοιχεία-για-τον-σοβαρό-τραυ-1247226

Μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή έστειλε το παιδί στο χειρουργείο, με τη σημερινή μέρα να θεωρείται ως η πιο κρίσιμη για την πορεία της υγείας του – Τι συνέβη στα Φαλάσαρνα και πως μια κατά τα άλλα συνηθισμένη βουτιά είχε αυτή την εξέλιξη…

Κρίσιμες εξακολουθούν να παραμένουν οι επόμενες ώρες για την πορεία της υγείας του 16χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του, από βουτιά σε παραλία στα Φαλάσαρνα των Χανίων.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του 16χρονου, προκειμένου να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για την κινητικότητά του και να διαπιστωθεί εάν έχει επηρεαστεί ο νωτιαίος μυελός.

Υπενθυμίζεται, πως ο 16χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα, η οποία σύμφωνα με τους γονείς του, πήγε καλά. Γνωρίζουν πάντως πως η σημερινή μέρα είναι η πιο κρίσιμη για το παιδί τους. Για τον μαθητή Λυκείου, που ατύχησε στην διάσημη παραλία που είχε πάει.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή T LIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, ένα κύμα μείωσε τη στάθμη της θάλασσας τη στιγμή που ο νεαρός επιχείρησε τη βουτιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στην άμμο και να τραυματιστεί σοβαρά. Ένας Ρώσος τουρίστας και οι ναυαγοσώστες έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρότατος.

Δείτε στο επόμενο βίντεο τι λένε οι γονείς του παιδιού, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook