Χανιά | Νέα επίθεση από αδέσποτα! Τον δάγκωσαν στο πόδι και κατέληξε στο νοσοκομείο

χανιά-νέα-επίθεση-από-αδέσποτα-τον-δά-903605

Νέα επίθεση αδέσποτων σκυλιών, σε ανυποψίαστο περιπατητή σημειώθηκε την Τρίτη, αυτή την φορά στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Τι αναφέρει  το θύμα της επίθεσης του αδέσποτου που τελικά από το δάγκωμα του ζώου κατέληξε στο νοσοκομείο:

“Είμαι κάτοικος Νέας Χώρας. Μεταξύ όλων των  άλλων καλών που έχει η γειτονιά μου όπως ο νέος παραλιακός δρόμος, που στις μακέτες είχε δυο σειρές δέντρα , ποδηλατόδρομο, μεγάλα πεζοδρόμια κ.λ.π. που στη λωρίδα για τους συνανθρώπους  μας με πρόβλημα όρασης  είναι συνέχεια  παρκαρισμένα αυτοκίνητα, που στους  χώρους που έχουν διαμορφωθεί για στάθμευση έχουν τοποθετηθεί σήματα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, που δεν υπάρχει καθόλου παρουσία της αστυνομίας με αποτέλεσμα  οι μονόδρομοι και τα απαγορευτικά σήματα να έχουν χάσει πλήρως το νόημα ύπαρξης των, έχουμε και το πρόβλημα των αδέσποτων  και δεσποζομένων σκύλων.

Εχθές το βράδυ βαδίζοντας με την σύζυγο μου στον παραλιακό, δύο μικρόσωμα αδέσποτα σκυλάκια στα καλά του καθουμένου και χωρίς καμιάς εκ μέρους μας πρόκλησης ερχόμενα από πίσω μας με δάγκωσε το ένα εξ αυτών στην γάμπα του ποδιού μου. Επειδή η υγεία μου είναι επιβαρυμένη θεωρήσαμε σωστό και φρόνιμο να πάμε στο νοσοκομείο. Εκεί  διαπίστωσαν και κατέγραψαν το γεγονός,  είχαν δημιουργηθεί 4 μικρές τρύπες από τα δόντια του σκύλου ,μου προσέφεραν της πρώτες βοήθειες και μου συνέστησαν να αγοράσω ένα αντιτετανικό ορό  τον οποίο θα μου έκανε ο φαρμακοποιός γιατί το νοσοκομείο δεν είχε , όπως και έκανα.

Σε συζήτηση που έκανα με γείτονες έμαθα ότι το  προηγούμενο βράδυ επίσης στον παραλιακό δρόμο ένας άλλος  περιπατητής πήγε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες γιατί δέχθηκε επίθεση και δάγκωμα από γάτα ! ! !»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook