Χανιά | Με μεγάλη επιτυχία το 20ο Διεθνές Πολιτιστικό Αντάμωμα από τον χορευτικό όμιλο «Ψηλορείτης» | Photos

χανιά-με-μεγάλη-επιτυχία-το-20ο-διεθνές-1272300

Ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων “Ο Ψηλορείτης” κατόρθωσε εν μέσω πανδημίας να διοργανώσει με ανεπανάληπτη επιτυχία το 20ο Διεθνές Πολιτιστικό Αντάμωμα στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου με την συμμετοχή συγκροτημάτων από τη Βενεζουέλα “Venezuela Danza y Tambor”, από Κύπρο ο Λαογραφικός Όμιλος “Βούρκα Μένοικο”, από Κομοτηνή ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών” και με ομάδες του “Ψηλορείτη” μικρών και μεγάλων χορευτών.

Όλοι που βρέθηκαν στο κατάμεστο θέατρο ενθουσιάστηκαν από την εξαιρετική παρουσία των χορευτικών συγκροτημάτων αλλά και τις εναλλαγές των παραδοσιακών μουσικών, χορών και φορεσιών του τόπου τους.

Ο Ψηλορείτης έδειξε ότι γνωρίζει να προωθεί και να διαφημίζει τον Πολιτισμό και την παράδοση δίνοντας την ευκαιρία στους Χανιώτες και όχι μόνο να απολαμβάνουν χορούς και από τα πιο μακρινά μέρη του κόσμου.

Ο κ. Κώστας Μπούτζουκας αναφέρθηκε στη σημασία της εκδήλωσης, στην φιλοξενία των συγκροτημάτων και στην ικανοποίηση του που πραγματοποιείται στα Χανιά αυτό το Φεστιβάλ χορού που έχει αγκαλιάσει με τόση αγάπη όλη η κοινωνία μας.

Στην Κρητική μουσική πλαισίωσε το συγκρότημα του Ηλία Χορευτάκη ενώ την παρουσίαση του προγράμματος η Ζαχαρένια Μπούτζουκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook