Χανιά | Με λαμπρότητα η γιορτή του Χριστού στην Κάτω Σούδα | Photos

χανιά-με-λαμπρότητα-η-γιορτή-του-χριστ-1502328

Με ξεχωριστή λαμπρότητα αλλά και με κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ιερό Ναό που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Κάτω Σούδας.

Πλήθος πιστών συνέρρευσε και προσκύνησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό την Παρασκευή 5 τρέχοντος μηνός στην ακολουθία του Εσπερινού όπως επίσης και το Σάββατο 6 του μηνός κατά την ημέρα της εορτής.

Ο Εφημέριος της Ενορίας πατήρ Νεκτάριος Χριστοδουλάκης στο κήρυγμα του ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή και αναφέρθηκε στη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, η οποία είναι μια από τις σημαντικές εορτές, τόσο στην Θεολογία της Εκκλησίας, όσο και στην ζωή των Χριστιανών.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας προσφέρθηκε σε όλους τους στους παραβρισκόμενους πιστούς πλούσιο κέρασμα.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου στις 9:00 μμ ο πολιτιστικός σύλλογος Σούδας πραγματοποίησε στον χώρο του Ναυταθλητικού κέντρου της Κάτω Σούδας, πετυχημένη μουσικοχορευτική εκδήλωση, «την γιορτή ψαριού», με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου. Τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν το διάσημο κρητικό συγκρότημα των αδελφών Χάρη και Γιώργου Παντερμάκη με τους συνεργάτες τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο χορευτικός όμιλος «Αροδαμός». Ήταν πράγματι μια μαγευτική βραδιά με έντονο κέφι, άφθονο φαγητό και πλούσια δώρα.

Συγχαρητήρια στον πολιτιστικό σύλλογο Σούδας για την άρτια οργάνωση και την πετυχημένη αυτή εκδήλωση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook