Χανιά | Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 28χρονος από το τροχαίο στο Καμπάνι

χανιά-μάχη-για-τη-ζωή-του-δίνει-ο-28χρονο-879481

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 28χρονου οδηγού μηχανής που τραυματίστηκε σοβαρά τη Δευτέρα σε τροχαίο στο Καμπάνι Ακρωτηρίου και μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο zarpanews.gr o διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Μηνάς Βουλγαρίδης το ότι περνάνε οι ώρες είναι ενθαρρυντικό, αλλά σίγουρα η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη για τη ζωή του.

«Είναι πολυκαταγματίας και ειναι διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Αν περάσουν μια-δυο μέρες θα είμαστε πιο αισιόδοξοι για τη ζωή του, αλλά για την έκβαση της υγείας του ειναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε.

Έχει υποστεί κατάγματα στα χέρι, στα πόδια, στη λεκάνη και ακόμη δεν έχει γίνει κάποια διερεύνηση, αν υπάρχει κάποιο επιπλέον ζήτημα με τα σπλάχνα (συκώτι, πάγκρεας)» τόνισε ο κ. Βουλγαρίδης στο zarpanews.gr, χωρίς παράλληλα να αποκλείει και το επιβεβλημένο ενδεχόμενο ακρωτηριασμού, σε περίπτωση που η κατάσταση του ποδιού του 28χρονου δεν επιδείξει κάποια βελτίωση.

Θυμίζουμε ότι το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 21.00 της Δευτέρας στην περιοχή Καμπάνι στο Ακρωτήρι, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μηχανή του 28χρονου εξετράπη της πορείας της.

Στο σημείο του ατυχήματος, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον νεαρό άνδρα, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα και λίγες ώρες αργότερα υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook