Χανιά | Κορναρίσματα και φωνές στην οδό Πειραιώς – Σκηνές απείρου κάλλους για μια θέση στάθμευσης | Video

χανιά-κορναρίσματα-και-φωνές-στην-οδό-1504975

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Πειραιώς στα Χανιά.

Με το πρόβλημα της στάθμευσης στην οδό Πειραιώς να είναι καθημερινό, αρκετοί είναι εκείνοι που για να βρουν έναν χώρο στάθμευσης επιστρατεύουν κάθε δυνατή λύση.

Αυτό σκέφτηκε κι ένα ζευγάρι επισκεπτών το βράδυ της Πέμπτης, όταν στάθηκε μπροστά από ένα σημείο του δρόμου, κλείνοντας τον και κρατώντας την θέση, καθώς περίμεναν ένα αυτοκίνητο να παρκάρει στο σημείο, χωρίς να αφήνουν κάποιον άλλον να σταθμεύσει εκεί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του zarpanews.gr, αυτό προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ των οδηγών αλλά και των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι δεν έκρυψαν την αγανάκτησή τους για τα περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά στον «αγώνα» εύρεσης μια θέση πάρκιγνκ.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Κορναρίσματα και φωνές στην οδό Πειραιώς – Σκηνές απείρου κάλλους για μια θέση στάθμευσης | Video

  1. Ρε παιδιά ειναι ντροπή να συμπεριφέρονται έτσι οι τουρίστες όταν έχουμε τόσα δημοτικά παρκινγκ γύρω από την έξυπνη πόλη. Έχουμε φτιάξει ένα κάτω δαράτσο ένα στη σούδα ένα στα κεραμειά και τώρα ετοιμάζουμε άλλο ένα στον Σέμπρωνα… πόσο πιο κοντά θέλουν να παρκάρουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook