Χανιά | Κλειστό το ένα ρεύμα της Ηρώων Πολυτεχνείου – Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης | Photos

χανιά-κλειστό-το-ένα-ρεύμα-της-ηρώων-π-900407

Ξεκίνησαν το πρωί εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι εργασίες στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου προς την Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων).

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν από 3-4 ημέρες μέχρι και την ολοκλήρωση της τελικής ασφαλτόστρωσης.

Αμέσως μετά, σύμφωνα και με την σχετική ενημέρωση θα αρχίσουν οι εργασίες στο ρεύμα καθόδου από την πλατεία Ελευθερίας προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, οι οποίες επίσης θα διαρκέσουν από 3-4 ημέρες.

Στο διάστημα αυτό θα απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση στα αντίστοιχα ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος αποτελούν τμήμα του μεγαλύτερου έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΤΟΜΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ.», η σύμβαση του οποίου υπεγράφη τον περασμένο Απρίλιο του 2019 και προβλέπει την αποκατάσταση φθορών ασφαλτικών καταστρωμάτων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων.

Ο προϋπολογισμός του έργου που έχει χρονοδιάγραμμα 16 μήνες (θα διαρκέσει δηλαδή όλο το υπόλοιπο διάστημα του 2019 και όλο σχεδόν το έτος 2020), ανήλθε στο ποσόν των 3.625.000 ευρώ και με την έκπτωση περίπου 1,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση είναι από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook