Χανιά | Κίνδυνος, υποβάθμιση και ατιμωρησία στην οδό Πειραιώς τα βράδια… Photos

χανιά-κίνδυνος-υποβάθμιση-και-ατιμωρ-1470962

Εικόνες που υποβαθμίζουν την πόλη μας και ειδικά την παλιά πόλη και την αρχαιολογική ζώνη και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα προσβασιμότητας ενώ ταυτόχρονα ελλοχεύουν κινδύνους, παρατηρούνται κάθε βράδυ στην οδό Πειραιώς, με τις Αρχές να μένουν άπραγες.

Αυτά καταγγέλλουν στο zarpanews.gr κάτοικοι της περιοχής, οι οποία ενδεικτικά απαθανάτισαν μερικά στιγμιότυπα από την εικόνα της περιοχής το βράδυ της Τρίτης.

«Είναι στο τελείωμα της Πειραιώς δηλ. στο «Πεντάγωνο». Για ποδηλάτες ούτε συζήτηση.

Ένα μεγάλο όχημα (απορριμματοφόρο, οδική βοήθεια, ασθενοφόρο, πυροσβεστική) δεν περνάει με τίποτα. Την ίδια ώρα που το πάρκινγκ στην ΑΒΕΑ είναι μισοάδειο… 

Τελικά πόσο εγωϊστικά όντα είμαστε;

Θα ενδιαφερθεί κάνεις;» σημειώνει χαρακτηριστικά το μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Κίνδυνος, υποβάθμιση και ατιμωρησία στην οδό Πειραιώς τα βράδια… Photos

  1. Η κατάσταση με την στάθμευση είναι που είναι απελπιστική, ας κάνει η Αρχαιολογία επιτέλους μια παραχώρηση και να ανοίξει την Δυτική Τάφρο από κάτω για στάθμευση για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο τέλη Ιουνίου φανταστείτε Ιούλιο και Αύγουστο τι έχει να γίνει. Τόσο μεγάλο οικόπεδο και δεν το αξιοποιούν για οργανωμένο χώρο στάθμευσης!

    Προφανώς ο Δήμος δεν κάνει τίποτα για να λύσει το πρόβλημα, η Τροχαία πάντοτε απούσα και οι γαΊδουρίστας κάνουν πάρτυ στα πεζοδρόμια εις βάρος των πεζών και των ΑΜΕΑ!!
    Όταν έχεις να κάνεις με μια τόσο άναρχα δομημένη πόλη σε συνδυασμό με την χείριστη νοοτροπία του μέσου Χανιώτη ο οποίος θέλει αυτοκίνητο για να πάει από τα δικαστήρια, είναι η συνταγή για κυκλοφοριακό κολαστήριο!
    Και όλα αυτά ενώ ο Δήμος συνεχίζει να ζει το όνειρο της ,, έξυπνης,, πόλης………

  2. Στην καταστολή,ως γνωστόν,παίρνουμε μηδέν(0) παρά το ότι είναι παγκοσμίως παραδεκτό,ότι μακροπρόθεσμα δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.Στην πρόληψη,επίσης δεν…
    Το μόνο που μένει λοιπόν είναι η αποτροπή.Να αποτρέψεις δηλαδή το ζωντόβολο να ανέβει στο πεζοδρόμιο.Κολωνάκια λοιπόν ή τσιμεντένιες μπάλες,κι ας…σκοντάφτουν απάνω τους τα άλλα ζωντόβολα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook