Χανιά | Κίνδυνος στη Δυτική Τάφρο – Έκλεισαν το πεζοδρόμιο με συρματόπλεγμα | Photos

χανιά-κίνδυνος-στη-δυτική-τάφρο-έκλ-1166194

Άμεση παρέμβαση χρειάζεται το πεζοδρόμιο και η περίφραξη στην αρχή της οδού Πειραιώς, όπου έχει τοποθετηθεί συρματόπλεγμα, που κλείνει την διέλευση για τους πεζούς.

Βέβαια, έχει τοποθετηθεί εκεί, επειδή η περίφραξη που προστατεύει τους πεζούς από το να πέσουν στη Δυτική Τάφρο, έχει εξαφανιστεί. Και πράγματι, θα μπορούσε εύκολα να πέσει κανείς.

Σε επικοινωνία που είχε το zarpanews.gr με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιώργο Ξανθουδάκη, επιβεβαιώθηκε ότι το συρματόπλεγμα έχει τοποθετηθεί προσωρινά, μέχρι να αποκατασταθεί η κατολίσθηση, εξαιτίας της οποίας έφυγε η περίφραξη.  Έχει έχει ήδη ετοιμαστεί η μελέτη αποκατάστασης, με τις εργασίες να αναμένονται να αρχίσουν σε περίπου ένα μήνα.

Μήπως να το επιταχύναμε λίγο;

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Κίνδυνος στη Δυτική Τάφρο – Έκλεισαν το πεζοδρόμιο με συρματόπλεγμα | Photos

  1. Σχεδόν ενα χρόνο είναι έτσι… Θα γίνει ποδηλατόδρομος η δεξιά πλευρα της Πειραιώς να ενώσει την Σκαλίδη με τον και καλά ποδηλατόδρομο της Πειραιώς, την μία λωρίδα πάνω στο πεοζοδρόμιο?

  2. Εδώ η ανάπλαση του δυτικό τάφρο πάει με ρυθμούς χελώνας, .Άμα ξεκίνησε με τέτοιους ρυθμούς ο δήμαρχος θα μείνουν τα Χανιά πολύ πίσω σε όλα ολα έργα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook