Χανιά | Και τι έγινε που είχε αποδράσει; – Ξανά στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου θα βρεθεί ο ισοβίτης Πακιστανός

χανιά-και-τι-έγινε-που-είχε-αποδράσει-82-1392327

Έπειτα από την απόδραση των πέντε βαρυποινιτών από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα σε πανελλαδικό επίπεδο, ένας από τους δραπέτες, ο 34χρονος Πακιστανός, καταδικασμένος σε τρις ισόβια, θα ξαναπεράσει άλλη μια βραδιά στα ίδια κρατητήρια, από τα οποία είχε αποδράσει πριν έναν μήνα.

Μπορεί να θυμίζει φάρσα, αλλά η αιτία φαίνεται πως είναι ακριβώς η ίδια: η μεταγωγή του ισοβίτη από την Αθήνα, μαζί με άλλους 12 κρατούμενους, θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα και οι φυλακές της Αγιάς δεν θα τους παραλάβουν, καθώς είναι αργία.

Αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή, ο 34χρονος αναμένεται να μπει στις φυλακές το πρωί της Τρίτης, έχοντας περάσει όλη την προηγούμενη μέρα στα κρατητήρια του μεγάρου, από τα οποία θα έχει… ευχάριστες αναμνήσεις.

Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και στην Αθήνα είναι ενήμερες πως τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων δεν είναι υψίστης ασφαλείας και δεν είναι κατάλληλα για να κρατούνται εκεί βαρυποινίτες, με σχετικά έγγραφα να έχουν αποσταλεί αρμοδίως εδώ και δύο χρόνια.

Αλλά ακόμα και να μην είχαν αποσταλεί, η πρόσφατη απόδραση θα έπρεπε να είχε καταδείξει σε όλους, ότι τα κρατητήρια αυτά είναι εκ των πραγμάτων ανεπαρκή για τέτοιες περιπτώσεις.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Και τι έγινε που είχε αποδράσει; – Ξανά στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου θα βρεθεί ο ισοβίτης Πακιστανός

  1. οταν σταματησετε να λετε αρμοδιες υπηρεσιες μονο τοτε θα βρουμε ακρη….απλο ειναι . Ποιος υπογραφει ρε παιδια , ονομα δεν εχει ?
    ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ! ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ?!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook