Χανιά | Η Google στο 1ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού – Τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρηματίες για τουρισμό όλο τον χρόνο

χανιά-η-google-στο-1ο-φεστιβάλ-εναλλακτικού-1690279

Στα εργαλεία που προσφέρει η Google στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό τουρισμό ήταν αφιερωμένο το workshop με το οποίο άνοιξε ουσιαστικά το 1ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού στα Χανιά.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δίνει δυνατότητες προβολής, χωρίς να χρειάζεται συμμετοχή σε μεγάλες εκθέσεις, ενώ μπορεί να επιμηκύνει και την τουριστική περίοδο, ανέφερε η Λίνα Καστρίτη εισηγήτρια του workshop. Θα καταδείξουμε τα μέσα και τις πρακτικές που υπάρχουν για να επικοινωνήσουμε την επιχείρησή μας ως 12μηνη επιλογή. Θέλουμε να καταστήσουμε την Κρήτη ως 12μηνο προορισμό.

Έγινε ενημέρωση για τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού, προκειμένου να γίνει διασύνδεση και με άλλους επιχειρηματίες για να έχει και περισσότερες επιλογές πέραν της διαμονής. Ακόμα, έγινε ενημέρωση για τις δυνατότητες που δίνει η πλατφόρμα της Google για διαφήμιση και προβολή της εκάστοτε επιχείρησης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook