Χανιά | Η ANEK LINES Πρέσβειρα του ελληνικού τουρισμού στις μεγάλες τουριστικές ευρωπαϊκές εκθέσεις

χανιά-η-anek-lines-πρέσβειρα-του-ελληνικού-του-1651002

Η ANEK LINES, πιστή στη δέσμευσή της να αναδεικνύει διεθνώς την ελληνική φιλοξενία αλλά και την ποιότητα του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού CMT, στη Στουτγάρδη της Γερμανίας (14-22/01/23), F.RE.E. στο Μόναχο της Γερμανίας (22-26/02/23) και ITB στο Βερολίνο της Γερμανίας (07-9/03/23).

Αποτελώντας σημείο αναφοράς, οι εκθέσεις αυτές που θεωρούνται από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, φέρνουν σε επαφή επαγγελματίες του τουρισμού με το ευρύ κοινό, δίνοντας, έτσι, το στίγμα του τουρισμού διεθνώς.

ΦΩΤΟ 1 : Η κα Dagmar Bleile, Υπεύθυνη Πωλήσεων Εξωτερικού ΑΝΕΚ& SFF και ο Εμπορικός Δ/ντής της ΑΝΕΚ LINES κος Αντώνης Καλαμάρας πανέτοιμοι, να υποδεχτούν κοινό και εκθέτες, λίγο πριν ανοίξουν οι πύλες της κορυφαίας τουριστικής έκθεσης CMT στην Στουτγάρδη

ΦΩΤΟ 2 : Πλήθος κόσμου στο περίπτερο της ΑΝΕΚ LINES, στην CMT στην Στουτγάρδη, η οποία φιλοξένησε πάνω από 265.000 επισκέπτες !

ΦΩΤΟ 3: Παρούσα η ΑΝΕΚ και στην ITB στο Βερολίνο της Γερμανίας που υποδέχτηκε 5.500 εκθέτες από 161 χώρες!

ΦΩΤΟ 4: Το μοντέρνο φιλόξενο περίπτερο της ΑΝΕΚ LINES, F.RE.E. στο Μόναχο της Γερμανίας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook