Χανιά | Εύκολα τα Λατινικά, προσιτά τα θέματα της Πληροφορικής, μέτριας δυσκολίας η Χημεία – Δείτε τις απαντήσεις από το φροντιστήριο Μεθοδικό

χανιά-εύκολα-τα-λατινικά-προσιτά-τα-θ-1461726

Συνεχίστηκαν σήμερα Τετάρτη οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Τα παιδιά εξετάστηκαν σε τρία μαθήματα, τα Λατινικά, τη Χημεία και την Πληροφορική.

Ευκολότερα από εκείνα των προηγούμενων ετών χαρακτήρισε τα θέματα της χημείας η καθηγήτρια του φροντιστηρίου Μεθοδικό Μαριάννα Κουρομιχελάκη. Τα πρώτα δύο θέματα δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία με εξαίρεση το Β4, το οποίο χαρακτήρισε πρωτότυπο. Στο Γ θέμα είχε κατανοητές ασκήσεις. Τα θέματα Δ2 και Δ3 είχαν δυσκολία, με το Δ3 να μπορούν να το απαντήσουν καλύτερα οι πιο διαβασμένοι μαθητές. Τα φετινά θέματα, είχαν σαφείς διατυπώσεις. Οι μαθητές του φροντιστηρίου είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή τους.

«Τα φετινά θέματα της πληροφορικής ήταν πολύ προσιτά«, ανέφερε ο καθηγητής πληροφορικής του Φροντιστηρίου Μεθοδικό, Τζιλιβάκης Αντώνης. Αρκετά από τα θέματα είχαν μπει τα προηγούμενα χρόνια με παρόμοιο τρόπο. Αναμενόμενο χαρακτήρισε το γεγονός ότι μπήκαν κομμάτια από τη νέα ύλη στη θεωρία. Το Β1, θεωρεί ο κ. Τζιλιβάκης ότι μπορεί να δυσκόλεψε περισσότερο τα παιδιά. Τα θέματα Γ και Δ ήταν πολύ προσιτά.

Σχετικά με το μάθημα των Λατινικώνη φιλόλογος του Φροντιστηρίου Μεθοδικό Γκούβα Ειρήνη, ανέφερε στο zarpanews.gr, πως τα θέματα ήταν αναμενόμενα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τόσο στη μετάφραση, όσο και στις ασκήσεις. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε το κομμάτι με τον πλάγιο λόγο που μπορεί να δυσκόλεψε περισσότερο τους λιγότερο προετοιμασμένους μαθητές. Η ίδια χαρακτήρισε ιδιαίτερα εύκολα τα θέματα.

Τι λένε οι μαθητές του Φροντιστηρίου Μεθοδικό για τα θέματα 

Ικανοποιημένος με την απόδοσή του είναι ο Χρήστος, μαθητής του φροντιστηρίου Μεθοδικό, ο οποίος πιστεύει ότι έχει πάει πάρα πολύ καλά. Χαρακτηρίζει και ο ίδιος τα θέματα της χημείας βατά και μέτριας δυσκολίας.

Δύσκολα βρήκε τα θέματα Β και Δ ο Καρίμ, μαθητής του φροντιστηρίου Μεθοδικό, ενώ κι ο ίδιος περιμένει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Δείτε τις απαντήσεις στη Χημεία εδω

Δείτε τις απαντήσεις στην Πληροφορική εδώ

Δείτε τις απαντήσεις στα Λατινικά εδώ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook