Χανιά | Εξαφανίστηκε ο 19χρονος που είχε κακοποιηθεί – Τι λέει ο δικηγόρος του | Video

Τραγικές είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης ξυλοδαρμού και σεξουαλικής κακοποίησης του 19χρονου Γιάννη.

Ο νεαρός σήμερα, θα έπρεπε να παραστεί στο Δικαστήριο που πραγματοποιείται για την ανάθεση της κηδεμονίας του, ωστόσο μέχρι και τώρα, παραμένει άφαντος. Αυτό αποκάλυψε ο δικηγόρος του 19χρονου, Γιάννης Ντερμανάκης.

“Γεννάται ένα τεράστιο θέμα. Ο μικρός Γιαννάκης, έζησε ένα δράμα. Φαίνεται το έχει η μοίρα του. Πιστεύω να μην έχει ευθύνη και η κοινωνία… Tο δράμα του συνεχίζεται!

Σήμερα αναζητήθηκε από την αστυνομία και το παιδί είναι εξαφανισμένο. Έγινε η διαδικασία όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η κ. πρόεδρος ζητά και θα ζητήσει την παρουσίαση του παιδιού ενώπιών της θα διαπιστωθεί γιατί σήμερα το παιδί είναι εξαφανισμένο” είπε χαρακτηριστικά.

Ο θείος του Γιάννη και πρώτος ξάδελφός του πατέρα του είναι διατεθειμένος να αναλάβει την κηδεμονία του. Η απόφαση της προέδρου θα δοθεί σύντομα, σύμφωνα με τον κ. Ντερμανάκη.

“Υπάρχει ένα θέμα πιστεύω όχι τυχαίο, το ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον της προέδρου ο μικρός Γιαννάκης που έχει ταλαιπωρηθεί και ταλαιπωρείται και σήμερα, και άγνωστο μέχρι πότε” είπε ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής, κανένας μα κανένας δεν έδειξε ενδιαφέρον να αναλάβει τουλάχιστον την ηθική ευθύνη για το παιδί αυτό που τόσο υποφέρει, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος εκτός από τον πρώτο ξάδερφό του πατέρα του 19χρονου, κάτι που τον τιμά.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ