Χανιά | Έσπασε η διάβαση στον Κερίτη – Από που γίνεται η κυκλοφορία | Photos

Διακοπή της κυκλοφορίας, για λόγους ασφαλείας, λόγω της καταστροφής που προκάλεσε η κακοκαιρία σε ένα σημείο της αυτοσχέδιας διάβασης του Κερίτη, υπάρχει από το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Αλικιανού.

Συγκεκριμένα στην περιοχή, παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Τάσου Κουρουπάκη, βρίσκονται συνεργεία της Περιφέρειας, που ανοίγουν τη διάβαση, για να περνάει το νερό, αλλά και περιπολικό της Αστυνομίας, που απαγορεύει την κυκλοφορία.

Όπως δήλωσε στο Zarpanews.gr ο κ. Κουρουπάκης, η μετακίνηση των οχημάτων και η σύνδεση με άλλα χωριά, γίνεται με ασφάλεια μόνο από το σημείο που έχει τοποθετηθεί η στρατιωτική γέφυρα Μπέλεϊ, δηλαδή λίγες δεκάδες μέτρα από εκεί που βρίσκονταν η γέφυρα του Κερίτη.

Σημειώνεται πως από το συγκεκριμένο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί η στρατιωτική γέφυρα, είναι δυνατή η διέλευση όχι μόνο Ι.Χ επιβατηγών αλλά και λεωφορείων και φορτηγών έως 24 τόννους.

Επίσης αυτό που εκκρεμεί είναι η ασφαλτόστρωση των σημείων πρόσβασης προς την γέφυρα, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

“Η προσωρινή διάβαση που είχε φτιαχτεί από τους κατοίκους στον Κερίτη δεν υφίσταται… Ειδοποιηθήκαμε για το πρόβλημα και είμαστε στο πόδι από τις 6 πάρα 10 το πρωί και δουλεύουμε, υπό καταρρακτώδη βροχή” επεσήμανε ο κ. Κουρουπάκης, λίγα λεπτά μετά παραχώρηση της γέφυρας στην κυκλοφορία.

Τέλος σύμφωνα με την ενημέρωση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, υπάρχει μία κατάπτωση από πέτρες στην στην Πέτρα Σελί, έξω από το Σέμπρωνα, που χρήζει προσοχή από τους οδηγούς.

zarpanews.gr

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
  ΕΠΙΑΣΑΝΕ ΜΠΡΕ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.
  ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΛΕΪ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΌΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ.
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ Η ΜΠΕΛΕΪ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
  Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΝΙΟΛΟΝΟΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ…

 2. στο δρόμο Σκίνε Φουρνε δεν έχουν ρίξει ένα κουβά πίσσα. Κάντε ένα οδοιπορικό να τους κράξετε…
  Από εκεί περνάνε λεωφορεία που πάνε μαθητές στα σχολεία τους…

  Αν ήταν για κανένα πανηγύρι θα βρίσκανε λεφτά…

 3. Α καλά, κανείς δεν σας βρίσκει τελικά!
  Πήρε το νέρο την παλιογέφυρα που κακώς είχατε φτιάξει για να μπορείτε να πηγαίνετε στα σπίτια σας και στις δουλειές σας, ε και τι έγινε?
  Ολόκληρη γέφυρα σας ετοιμάζουν οι άριστοι αυτής της πόλης από πέρυσι με το που έγινε το κακό. Εσείς αντί να πείτε ένα ευχαριστώ, να στείλετε ένα αρνί και ένα τυρί στους αφέντες – συγγνώμη – στους τοπικούς άρχοντες – ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ!!
  Όλα είναι σχεδιασμένα και μελετημένα, στα χαρτιά και στα σχέδια, ακούμε από τότε….. τώρα πότε θα γίνουν πράξη, αυτό είναι άλλη ιστορία.
  (Αλήθεια, γιατί είπαν όχι στην προσφορά της κοινότητας Αλβανών Μεταναστών του νομού Χανίων, 28 Φεβρουαρίου 2019 στον τοπικό τύπο και όχι μόνο, να φτίαξουν την γέφυρα περτόκτιστη)
  Πρόβατα ξυπνάτεεεε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ