Χανιά | Εντυπωσίασε η εορταστική συνάντηση χορωδιών στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης | Photos + Video

χανιά-εντυπωσίασε-η-εορταστική-συνάν-971632

Με τους καλύτερους οιωνούς, άνοιξε το Σάββατο  η συνάντηση χορωδιών την αυλαία των τριήμερων εκδηλώσεων με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Μουσικές» που διοργανώνουν από 21-23 Δεκεμβρίου στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Οι χορωδίες των τοπικών φορέων του Δήμου μας συνέπραξαν σε μια μεγάλη και εντυπωσιακή συναυλία με μελωδίες Χριστουγεννιάτικες σε διάφορες γλώσσες, μουσικές και χώρες.

Στην εκδήλωση όπου μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτςη Σημανδηράκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, συμμετείχαν οι εξής χορωδίες: η Χορωδία Χανίων, η Χορωδία του Μουσικού Συνόλου Απόλλων, η Χορωδία της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Χανίων “ Ο Άγιος Πολύκαρπος”, η Χορωδία του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χαλέπας, η Χορωδία του Πολωνικού Σχολείου Χανίων, Χορωδία Ενηλίκων Ενορίας Μουρνιών “Η Ζωοδόχος Πηγή” και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χανίων.

Οι εκδηλώσεις στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης  συνεχίζονται σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα με την παράσταση “Τα δικά μας Χριστούγεννα”  και τη χριστουγεννιάτικη συναυλία με μελωδίες κλασικών συνθετών από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης, αντίστοιχα (δείτε ΕΔΩ).

Πηγή: zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook