Χανιά | Ελεύθερος ο «ψευτογιατρός» της Κισάμου – Αναβλήθηκε η δίκη – Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του | Photos

χανιά-ελεύθερος-ο-ψευτογιατρός-της-1149780

Αναβολή πήρε η δίκη του φερόμενου ως γιατρού 62χρονου που είχε συλληφθεί στη Κίσαμο, μαζί με τη σύζυγό του. Το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημα του συνήγορου υπεράσπισής του, ο οποίος ζήτησε την αναβολή και τελικά αποφάσισε, λόγω απουσίας μαρτύρων και απαραίτητων εγγράφων για την υπεράσπιση, να γίνει η δίκη στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ θα χρειαστεί και διερμηνέας για την Ελβετίδα κατηγορούμενη.

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκε απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού Χανίων, ενώ τους απαγορεύθηκε και να δέχονται κόσμο στον χώρο τους. Αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Νωρίτερα, ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Βασίλης Νουλέζας, είχε υποστηρίξει ότι 62χρονος ποτέ δεν εμφανίστηκε με την ιδιότητα του γιατρού παθολόγου. Είχε απλά το πιστοποιημένο μηχάνημα βιοσυντονισμού. Δήλωσε επίσης ότι ο κατηγορούμενος έχει διπλώματα μεταφρασμένα και επικυρωμένα, καθώς και μάστερ, ενώ κατάγεται από οικογένεια γιατρών και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Ο συνήγορους υποστήριξε ότι ο 62χρονος δεχόταν επισκέψεις κι εγκλωβίστηκε λόγω της πανδημίας, ενώ δεν έστησε κανένα ψεύτικο ιατρείο και ότι δεν αξιώνε αντίτιμο.

Ακόμη, η πλευρά του κατηγορούμενου διέψευσε ότι έδινε τα σκευάσματα που κατασχέθηκαν στους ασθενείς που τον επισκέπτονταν, αντίθετα, υποστήριξε ότι ήταν στο σπίτι του για ιδία χρήση, ζητώντας αναμονή για τα αποτελέσματα της χημικής εξέτασης.

Αδίκημα είναι από μόνο του το γεγονός ότι δεν υπάρχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, επισήμανε η εισαγγελέας.

Η συνέχεια αναμένεται στις 28 Δεκεμβρίου.zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook