Χανιά | Εικόνες συνωστισμού στη Μητρόπολη – Πήγε «περίπατο» η τήρηση των μέτρων | Video+Photos

χανιά-εικόνες-συνωστισμού-στη-μητρόπ-1160502

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη των Χανίων τα Θεοφάνεια, αν και νωρίς το πρωί, κατά την Θεία Λειτουργία, η προσέλευση των πιστών ήταν μικρή και χωρίς να παρατηρείται μαζικότητα, δείτε ΕΔΩ.

Λίγη ώρα όμως αργότερα, τα πράγματα άλλαξαν καθώς πιστοί που θέλησαν να παραλάβουν τον Αγιασμό άρχισαν να συνωστίζονται εντός του Ναού, με την τήρηση των μέτρων να πηγαίνει ουσιαστικά περίπατο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ο κόσμος είναι αρκετός, χωρίς να κρατά αποστάσεις.

Zarpanews.gr

15 thoughts on “Χανιά | Εικόνες συνωστισμού στη Μητρόπολη – Πήγε «περίπατο» η τήρηση των μέτρων | Video+Photos

  1. Για να δούμε τώρα, οι ασφαλίτες θα στείλουν τηλεφωνικά ραβασάκια στους πιστούς με 300ρια, όπως κάνανε με την 6ή δεκέμβρη του Γρηγορόπουλου. Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε τους «φιλελευθερους» απ τα πανέρια.

  2. Άλλοι τόσοι και περισσότεροι στιβάζονται καθημερινά στα Σουπερμάρκετ και στα ΜΜΜ…. Δεν κάνετε όμως ιδιαίτερη μνεία γι’ αυτούς…. Ή μήπως εκεί τηρούν τις αποστάσεις; Σα δε ντρέπεστε αντίσχριστοι!!!!
    Σας καίει ο Αγιασμός!!!!!!

  3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Η ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.
    Ο ΚΟΡΟΝΙΟΣ -ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ- ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΧΛΩΤΟ ΚΛΑΡΙ.

  4. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ

    1. Κι εσύ φίλε Γιώργο,όπως και οι συγγενείς σου,όταν θα νοσήσετε λόγω καπνίσματος ή λόγω τροχαίου που προκλήθηκε με υπαιτιότητά σας,να μείνετε στα σπίτια σας,μην στερήσετε μία κλίνη από τους συνανθρώπους σας…

      1. Τι ηλίθιο επιχείρημα είναι αυτό? Πραγματικά απορώ για τα μυαλά σας! Εδώ μιλάμε για πανδημια, μιλάμε για καταστάσεις που το συστημα υγειας είναι στα όρια του και οι εντατικές μισογεματες! Τι μπουρδα πεταξες? Όποιος καπνιζει ξέρει και δέχεται ότι βλάπτει τον εαυτό του, δε θεωρεί ότι όλα είναι ένα ψέμα! Με το να καπνιζει δε βάζει σε κίνδυνο (άμεσο) τους συνανθρώπους του, ουτε οι εκατομμύρια καπνιστές εξουθενωνουν το συστημα υγειας. Αλλά μόνο το να εξισώσεις το κάπνισμα ή ένα τροχαίο με την πανδημια και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα δείχνει το μυαλό σου και το ποσο «διαβασμένος» είσαι.
        ΥΓ. Η θεωρία σου μου θυμισε το » Το μπουζουκι είναι οργανο, ο μπάτσος είναι όργανο αρα και ο μπάτσος είναι μπουζουκι» Κάτι που πολυ πιθανο και να το πιστευεις.

        1. Όταν λοιπόν ο άλλος καπνίζει και γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα νοσήσει και δεν το κόβει,με την λογική(;) του Γιώργου,δεν θα πρέπει να νοσηλευτεί.Τί δεν κατάλαβες;
          Υ.Γ.χαλάλι τα τόσα εκ. στα κανάλια.Κάνουν δουλειά απ’ ότι βλέπω…

    2. Γιατί είσαι τόσο τρομοκρατημένος ρε φιλε ? Πάρε μερικές αναπνοές και σκέψου :
      Εμείς σαν λαός τι γνωρίζουμε για την …….ουρανοκατέβατη « πανδημία « εκτός ότι μας λέει ο μητσοτάκης και η παρέα του ? Είδε κανείς ποτέ τώρα ένα χρόνο μια διάγνωση ενός τεστ ? Ούτε καν γνωρίζουμε πως γίνεται ! Ακούμε μόνο τον μητσοτακη και την παρέα του να μας δίνει νούμερα κρουσμάτων και θανάτων, θανάτων που βαπτιζωντε κορωνοιού χωρίς νεκροψία αφού απαγορεύεται. Σε κάνουν λοκνταουν ένα χρόνο τώρα ενώ αυτωνών η ρουτίνα δεν έχει αλλάξει καν, σου στερούν την δουλειά και τό εισόδημα σου ενώ ο δικός τους μισθός πέφτει κανονικά κάθε μήνα ! Πιστεύεις αλήθεια αν υπήρχε θανατηφόρα πανδημία θα κυκλοφορούσαν όλοι αυτά τα λαμόγια οι πολιτικοί έτσι ελεύθερα ? Αυτοί θα είχαν σκάψει λαγούμια πρώτοι και θα είχαν μπει μέσα με τις οικογένειες τους γιατί ξέρουμε όλοι ότι μόνο το τομάρι τους τους ενδιαφέρει. Πιστεύεις αν υπήρχε πανδημία όπως μας την περιγράφουν ότι θα είχαν τους λαθραίους, τους Ρομα και κάθε τόσο τους γνωστούς μπαχαλακηδες να κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και όπου θέλουν ? Ζούμε σε ένα παράλληλο κόσμο ουτοπίας που μας έφτιαξαν και δυστυχώς όχι μόνο ζούμε πρόθυρα την ουτοπία αλλά φοβόμαστε μην μας την καταργήσουνε κιόλας και ας μας καταστρέφει καθημερινά και ανεπανόρθωτα !

  5. Μην δουμε όμως αυριο μεθαυριο τα ΜΑΤ να κυνηγάνε νέους στις πλατείες ή σε καμία πολιτικη διαμαρτυρια (εξίσου σημαντικό συνταγματικό δικαίωμα). Εκτός αμα κολλάει στους ανοιχτους χώρους όπου είναι νέοι και δεν κολλάει μέσα στις εκκλησίες που είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι και φυσικά πολλοι αρνητές του κορονοιου χωρίς μασκα!!

  6. Πολύ ωραία λοιπόν. Αύριο να ανακοινώσουν οι εμπορικοί σύλλογοι όλης της Ελλάδος το άνοιγμα των καταστημάτων (όπως έκανε και η Ιερά Σύνοδος με τις εκκλησίες). Και ας παρατηρεί «διακριτικά» η αστυνομία… Ρε ξύλο που θέλετε εκεί πάνω… Φοβηθηκατε τους ψήφους και γίνατε κότες…

  7. Αμπελαλε η κυβέρνηση σήμερα. Αλλά αυτή η υποτιθέμενη Επιτροπή που είναι? Νιώθει περηφανη σήμερα? Γιατί δεν είδα μια ανακοινωση, μια παραιτηση κάτι!

  8. Ο/Η Αρνηθείτε τα εστ, τη νοσηλεία και τα εμβόλια αν θέλετε να ζήσετε και να εξαφανιστει η επιδημία ! λέει:

    Φίλοι μου σαν λαός θυμίζουμε ένα λυσσασμένο, ψωριάρικο, ετοιμοθάνατο σκυλί που τρώει τις σάρκες του, γεμάτο κρεατόμυγες, τσιμπούρια και σκουλήκια που καταβροχθίζουν με ικανοποίηση τις σάρκες του ! Όμως ακόμα και τώρα υπάρχει θεραπεία και σωτηρία ! Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά, ας σταματήσουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο εχθρό μέσα στο θυμό και την σύγχυση που μας δημιουργούν οι πραγματικοί εχθροί μας, οι πολιτικοί ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!!
    Σταματηστε να ασχολείστε με τον κορωνοιό, κλείστε τηλεοράσεις και εφημερίδες, είναι η εμπροσθοφυλακή των απαταιώνων να σας διχάσουν. Αρνηθείτε τα τεστ, τις νοσηλείες και τα εμβόλια ! Έτσι θα σωσετε τις ζωές των ηλικιωμένων και θα εξαφανίσετε την πανδημία υποχρεωτικά αφού δεν θα έχουν νούμερα, τρόμο και πανικό να πουλήσουν οι απαταιωνες πολιτικοί μας ! Η υπόθεση είναι απάτη και έρχεται πολύ γρήγορα στην επιφάνεια από πολλές χώρες μαζί, τότε να πιάσετε όλα αυτά τα καθίκια που σας κατάστρεψαν και να τους κάνετε να πληρώσουν.

      1. Από το σχόλιο βλέπω ότι είσαι πολύ τρομοκρατημένος άρα η προπαγάνδα που κάνουν τα κανάλια επι πληρωμή μητσοτάκη για κορωνοιό έχει πιάσει τόπο όσο αφορά εσένα ! Πίστεψε με ούτε εγώ, ούτε κανείς συγγενείς μου θα κάνει τεστ, θα πάει νοσοκομείο η θα κάνει εμβόλιο, Αν θελεις να πιστεύεις στο κορωνοιό δικαίωμα σου όμως δεν είμαι εγώ αυτός που μιλάει για ψυχίατρο !

  9. Αφου ο θεουλης είναι παντκου. Ανάβεις το καντηλάκι κανεις την προσευχη και όλα καλά! Τι όχι?
    Εσείς οι ηλικιωμένοι αμα αρρωστήσετε να φανταστώ κάνετε το σταυρό σας και περναει, δεν πατε στους ψευτες τους γιατρους! Τι όχι?
    Ζάχαρο, υπατιτιδες, χοληστερινες όλα αυτά είναι ένα ψέμα από τους επιστήμονες που θέλουν να μας περνανε φάρμακα για τα κέρδη τους, δεν πιστευω να τα πιστευτε! Τι όχι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook