Χανιά | Δράσεις για τον σχολικό αθλητισμό από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής

χανιά-δράσεις-για-τον-σχολικό-αθλητισ-1768919

Η Δ.Δ.Ε Χανίων και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, διοργανώνουν αθλοπολιτιστικές δράσεις στο πλαίσιο της Πανελλήνιας – Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Στην Πλατεία Κατεχάκη την Παρασκευή 29.09.23 και ώρα 9:00- 13:00 για τους μαθητές Γυμνασίων Λυκείων και ΕΠΑΛ του Νομού Χανίων. Η δράση έχει ως σκοπό την επαφή με αθλήματα και την αλληλεπίδραση των μαθητών. Σε συνεργασία με Ομοσπονδιακούς προπονητές και Συλλόγους της πόλης θα πραγματοποιηθεί επίδειξη των αθλημάτων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Ενδεικτικά αθλήματα Ξιφασκία-Τοξοβολία-Ποδηλασία-Ποδόσφαιρο- Ζίου Ζίτσου.

Για πρώτη φορά στις δράσεις της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού εντάσσεται η αθλητική φιλανθρωπική διοργάνωση Υπερκοπέλι.

Η δράση πραγματοποιείται από το σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας» το Σάββατο 30/09/2023 και την Κυριακή 1/10/2023. Οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μας λαμβάνουν μέρος δωρεάν και στις δύο ημέρες εκπροσωπώντας τη σχολική τους κοινότητα.

Στο πνευματικό κέντρο Χανίων, τη Δευτέρα 02.10.2023 στις 10:00π.μ , προβολή της ταινίας- ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Τερματισμός» (finish line) της Ελιάνα Αμπραβανέλ, με τη συνεργασία του Φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook