Χανιά | Δήμος Κισσάμου: Γραμμή στήριξης Βοήθεια στο σπίτι στη Δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου

χανιά-δήμος-κισσάμου-γραμμή-στήριξης-922453

Ο Δήμος Κισσάμου , λόγω της πανδημίας του COVID 19 και αυτών των δύσκολων καταστάσεων που καλούμαστε να βιώσουμε , ενισχύει τις Κοινωνικές Δομές του.

Για την περεταίρω ενίσχυση των αναγκών και για όσο χρονικό  διάστημα ισχύσουν τα έκτακτα μέτρα ,το  πρόγραμμα  « Βοήθεια στο σπίτι», θα υποστηρίζεται με μια επιπλέον δική του τηλεφωνική γραμμή (2822340320) στην οποία θα καταγράφονται τα αιτήματα των ηλικιωμένων δημοτών ή αυτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες της ΔΕ Ιναχωρίου.

Θα παρέχεται εξυπηρέτηση σε θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης , μεταφοράς φαρμακευτικού υλικού , φαρμάκων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων από το προσωπικό του προγράμματος .

Το πρόγραμμα  υλοποιείται  μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου στη Δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου κι έχει σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας καθώς και των ατόμων με ειδικά προβλήματα ώστε να έχουν μια αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση  στο οικείο τους περιβάλλον, ένα παραπάνω στιες δύσκολες  αυτές μέρες που οι ομάδες έχουν αυξημένες ανάγκες φροντίδας και προσοχής .

Ευχαριστούμε θερμά την νοσηλεύτρια κ. Κουρκουτάκη Αντιγόνη και την οικογενειακή βοηθό κ. Μουντάκη Δέσποινα   που παραμένουν στις θέσεις τους ,δουλεύοντας στην πρώτη γραμμή και προσφέρουν στις υπηρεσίες τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία .

Στην προσπάθεια τους αυτή, θα συνδράμουν επικουρικά και η πολιτική  προστασία του Δήμου μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους πρόεδρους  Κοινοτήτων της ΔΕ Ιναχωρίου για την πολύτιμη βοήθεια  τους καθώς και το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κισσάμου για την υποστήριξη του

Τηλέφωνα επικοινωνίας  «Βοήθεια στο σπίτι ΔΕ Ιναχωρίου 2822340320 από Δευτέρα έως Παρασκευή από  08:00-20:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ  –  Μελησιά  – Κάμπος – Κεραμωτή –  Αμυγδαλοκεφάλι

ΤΡΙΤΗ  –   Λίμνη – Έλος –  Κεφάλι – Αερινός –  Περιβόλια.

ΠΕΜΠΤΗ  –    Στροβλές – Μυλωνές –  Αλιγοί – Βλάτος –  Ρογδιά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   Λιβάδια –  Χρυσοσκαλιτίσσα – Βάθη – Πλοκαμιανά

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook