Χανιά | Διανομή τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο

χανιά-διανομή-τροφίμων-και-είδη-πρώτη-1583903

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα μπορούν οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ να προσέρχονται στον αύλειο χώρο του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου προκειμένου να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης.

Η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του προγράμματος ‘Έπισιτιστικής Συνδρομής’, Κ.Ε.Α, (ΤΕΒΑ/FEAD), της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης ότι η διανομή αγαθών βασικής υλικής και επισιτιστικής συνδρομής (γάλα, φακές, φασόλια, ζυμαρικά, ζάχαρη, παξιμάδια, παχύρρευστο διάλυμα χλωρίνης, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, καθαριστικό γενικής χρήσης, γραβιέρα), θα υλοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, 7:00 π.μ. – 12:00 π.μ. στα γραφεία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι Κισάμου», στον αύλειο χώρο του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου.

Για την παραλαβή τους, καλούνται οι ωφελούμενοι όπως επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή τον αριθμό μητρώου α.μ.κ.α. Σε περίπτωση που δεν δύναται να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, όπως επιτάσσει το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα κάτωθι τηλέφωνα: 2822023717, 2822022276

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook