Χανιά | Χωρίς τηλεοπτικό σήμα χωριά στην Κίσσαμο – Διαμαρτυρίες κατοίκων

χανιά-χωρίς-τηλεοπτικό-σήμα-χωριά-στη-1371136

Δυσφορία εκδηλώνεται στα χωριά Πλάτανος και Γραμβούσα Κισσάμου, καθώς κάτοικοι καταγγέλλουν ότι από την περασμένη Παρασκευή δεν πιάνουν κανέναν τηλεοπτικό σταθμό στους τηλεοπτικούς δέκτες τους, ενώ νωρίτερα κατάφερναν να παρακολουθούν κάποιους σταθμούς.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, καθώς για αρκετούς από αυτούς, ιδιαίτερα τους πιο ηλικιωμένους, η τηλεόραση προσφέρει συντροφιά και χαλάρωση, αλλά και ενημέρωση και τονίζουν ότι η κατάσταση αυτή δεν αντέχεται.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Κισσάμου, Γιώργο Μυλωνάκη, ο οποίος ανέφερε πως η εν λόγω περιοχή έχει ενταχθεί στις λεγόμενες «λευκές περιοχές» και ότι τον Μάρτιο θα ανοίξει η διαδικασία συλλογής στοιχείων που απαιτούνται για να ενταχθούν οι κάτοικοι στο σχετικό πρόγραμμα, το οποίο επιδοτεί την τηλεοπτική κάλυψη στα ελεύθερα κανάλια.

Ανέφερε ακόμα, ότι η δημοτική αρχή έχει ζητήσει να μειωθούν οι απαιτούμενες υπογραφές κατοίκων, πράγμα που αναμένεται να ισχύσει στον νέο «κύκλο» συγκέντρωσης στοιχείων από 1η Μαρτίου.

Ωστόσο, ο κ. Μυλωνάκης ξεκαθάρισε ότι ο δήμος Κισσάμου δεν έχει αρμοδιότητα επί του τηλεοπτικού σήματος, πέραν αυτής που προβλέπεται στο πρόγραμμα για τις «λευκές περιοχές».

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Χωρίς τηλεοπτικό σήμα χωριά στην Κίσσαμο – Διαμαρτυρίες κατοίκων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook