Χανιά | Χάλκινη διάκριση για το Εργαστήριο Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων του Πολυτεχνείου Κρήτης

χανιά-χάλκινη-διάκριση-για-το-εργαστή-1173998

Το Εργαστήριο Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων (TUC TIE Lab) της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, είναι «Χάλκινος Νικητής» (Bronze Winner) στα διεθνή βραβεία International Design Awards – IDA 2020, στην κατηγορία ‘Education/Public campaigns’ για τo custom-made εξοπλισμό με τίτλο «Learning Curves», σχεδιασμένο ειδικά για την πρώτη βιβλιοθήκη STEM δημόσιου σχολείου στην Ελλάδα.

Το βραβείο είναι πολύ σημαντικό καθώς, σύμφωνα με τα IDA, ο διαγωνισμός του 2020 έλαβε έναν αριθμό ρεκόρ, εξαιρετικών συμμετοχών από περισσότερες από 80 χώρες.

Ομάδα ΤUC TIE Lab/Learning Curves:

Μαριάθη Λιάπη, Σωτήρης Ντζούφρας, Αναστασία Κυριακοπούλου, Αντώνης Παπαμάνης, Ανδρέας Αναστόπουλος, Γεωργία Μανουσογιαννάκη, Κωvνσταντίνος-Αλκέτας Ουγγρίνης.

Συγχαρητήρια στους ΤUC Tielabers!

Συγχαρητήρια επίσης και στους συνεργάτες του έργου τo ΠΛAIΣΙΟ, που είναι ο αποκλειστικός δωρητής του έργου, τον Δήμο Αθηναίων, το Εργαστήριο «ΠΟΙΩ» του Δήμου Αθηναίων, το Athens Partnership, το 52ο Γενικό Λύκειο Αθήνας, καθώς και στους συντελεστές του προγράμματος «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα» του Δήμου Αθηναίων.​

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook