Χανιά | Άραβες, πετροδόλαρα και η χλιδάτη θαλαμηγός Opera στο Ενετικό Λιμάνι | Photos

χανιά-άραβες-πετροδόλαρα-και-η-χλιδάτ-1681930

Στα Χανιά το εντυπωσιακό super yacht Opera

Στο λιμάνι της Παλαιόχωρας και το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων εθεάθη η πολυτελής θαλαμηγός Opera, ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ γιοτ στον κόσμο.

Το εντυπωσιακό σκάφος, που ανήκει σε βαθύπλουτους Άραβες επιχειρηματίες, επισκέφθηκαν τα Χανιά και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ενδιαφέρονται για την αγορά μεγάλων εκτάσεων στην περιοχή.

Το Opera στο λιμάνι της Παλαιόχωρας

To Opera, αξίας 450 εκατομμυρίων δολαρίων, επισκέφθηκε την Παλαιόχωρα το Σάββατο και το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων την Κυριακή το πρωί. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, στο Λιμάνι υπάρχουν πολυτελή αυτοκίνητα, λιμουζίνες και πολυμορφικά, που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά των βαθύπλουτων επιβατών της θαλαμηγού, καθώς και την συνοδείας τους.

Το σούπερ γιοτ OPERA είναι μήκους 146,35 μέτρων, που κατασκευάστηκε στη Γερμανία από τη Lurssen και παραδόθηκε φέτος, ενώ πρόκειται για ένα από τα 64 μηχανοκίνητα γιοτ μήκους άνω των 100 μέτρων και σε σύγκριση με μηχανοκίνητα γιοτ παρόμοιου μεγέθους, ο όγκος της είναι 5223,49 GT πάνω από τον μέσο όρο.

Επίσης, το σκάφος αυτή τη στιγμή πλέει υπό τη σημαία των Νήσων Κέιμαν, τη 2η πιο δημοφιλή πολιτεία σημαίας για σούπερ γιοτ, ενώ είναι το δέκατο μεγαλύτερο σούπερ γιοτ στον κόσμο, σύμφωνα με το Boat International.

Το Opera στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Η συνοδεία από τις λιμουζίνες

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Άραβες, πετροδόλαρα και η χλιδάτη θαλαμηγός Opera στο Ενετικό Λιμάνι | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook