Χανιά | Απέραντη χωματερή η παραλία του Ταυρωνίτη | Photos + Video

χανιά-απέραντη-χωματερή-η-παραλία-του-822431

Σε ένα ατελείωτο «σκουπιδαριό» έχουν μετατραπεί πολλές παραλίες του νομού Χανίων.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του zarpanews από την παραλία του Ταυρωνίτη, όπου έχουν ξεβραστεί τόνοι καλάμια, σκουπίδια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Μέχρι νεκρά ζώα που πλέον βρίσκονται σε αποσύνθεση.

Στο πλαίσιο του χάους που επικρατεί μετά την θεομηνία που έπληξε την περιοχή, άλλοι έβαζαν φωτιά στα καλάμια από την μία πλευρά κι άλλοι… έψαχναν καυσόξυλα στην παραλία.

Φυσικά, στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται ο νομός, και δη ο Δήμος του Πλατανιά, κάθε άλλο παρά προτεραιότητα αποτελεί η καθαριότητα των παραλιών. Όλα αυτά βεβαίως μέχρι να αρχίσει η… τουριστική περίοδος, τότε οι παραλίες θα πρέπει να λάμπουν!zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Απέραντη χωματερή η παραλία του Ταυρωνίτη | Photos + Video

  1. Αντι να κανουν λοιπον οι μεγαλοξενοδοχοι υποδειξεις και να εχουν απαιτησεις, θα μου αρεσε να τους δω να βαλουν κατι απο την τεραστια τσεπη τους να πληρωσουν 2 μεροκαματα να πανε 2 μηχανηματα με την αδεια του Δημου να καθαρισουν! Με κατι τετοιες μικρες κινησεις θα παμε μπροστα κυριως εμεις οι Χανιωτες και μετα ο τουρισμος. Οχι μονο απαιτησεις εφοσον υπαρχουν οι δυνατοτητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook