Χανιά | Αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς

χανιά-αντιπολεμική-συγκέντρωση-στην-1537799

Αντιπολεμική συγκέντρωση στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς διοργανώνει η Πρωτοβουλία Αντίστασης την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, αντιδρώντας στην έλευση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Bush.

«Την ΠΕΜΠΤΗ 7.00μ.μ. στην πλατεία Αγοράς να διαδηλώσουμε αποφασιστικά την αντίθεσή μας στον ελλιμενισμό του πλοίου του θανάτου των ΗΠΑ. Να συμβάλλουμε να γίνει συνείδηση στον κάθε Χανιώτη πως απέναντι στην πραγματικότητα της μετατροπής του κόλπου της Σούδας σε σημείο θανάσιμης εμπλοκής στη σύγκρουση ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ που κλιμακώνεται με ανοικτά πλέον και τα μεγαλύτερα σενάρια τρόμου, το χειρότερο είναι η μοιρολατρία και η υποτίμηση της δύναμης της μαζικής αντίστασης και πάλης.

Ξεκάθαρα η αποστολή τεθωρακισμένων και κάθε λογής όπλων στην Ουκρανία καθώς και η χρήση των βάσεων σε Σούδα – Αλεξανδρούπολη, εκθέτουν τη χώρα και το λαό σε θανάσιμους κινδύνους. Εφοπλιστές, ενεργειακοί όμιλοι ίσως και συνολικότερα το κεφάλαιο να προσδοκά κέρδη απ’ αυτές τις επιλογές του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης. Όμως για τη νεολαία, το λαό και τη χώρα οι αστικοί τυχοδιωκτισμοί φέρνουν ήδη αφόρητα δεινά και τα χειρότερα έρχονται.

Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

Να παλέψουμε για την απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο

ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και ΡΩΣΙΑ είναι φονιάδες των λαών και απειλούν την παγκόσμια ειρήνη. Καμιά εμπλοκή- καμιά συμμετοχή στους πολέμους τους.

ΕΞΩ ο καρκίνος των βάσεων και τα αεροπλανοφόρα του θανάτου από τον τόπο μας.

Να μην ελλιμενιστεί στη Σούδα το αεροπλανοφόρο H.W. BUSH που συμμετέχει στον πόλεμο.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΧΑΝΙΑ 3-10-2022»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook