Χανιά | Άνοιξε νέα μεγάλη τρύπα στο Κουμ-Καπί | Photos

χανιά-άνοιξε-νέα-μεγάλη-τρύπα-στο-κουμ-1150895

Επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο η ίδια κατάσταση στο Κουμ Καπι.

Αυτή τη φορά, ο δήμος καλείται να μπαλώσει μια νέα τρύπα που δημιουργήθηκε μετά από καθίζηση στο βασανισμένο παραλιακό μέτωπο της περιοχής, συγκεκριμένα στο παρκάκι κάτω από τον προμαχώνα Μοτσενίγκο στην Πύλη της Άμμου.

Η θάλασσα συνεχίζει να “τρώει” εδώ και χρόνια τις υποδομές στο σημείο, με το στοίχημα για τον δήμο να είναι μια ουσιαστική παρέμβαση, η οποία εκτός από την αισθητική, θα αποκαταστήσει και το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των καταστηματαρχών του Κουμ Καπί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Άνοιξε νέα μεγάλη τρύπα στο Κουμ-Καπί | Photos

  1. Να ελπίζουμε και σε διαπλάτυνση του διπλανού πεζοδρομίου -δείγμα που δε χωράει να περάσει ούτε καρότσι;
    Στην ανάγκη να βγάλουμε τα ξεχαρβαλωμένα κολονάκια και να το βάψουμε κόκκινο αφού αυτό είναι της μόδας.

  2. Τα μπαζώματα εκατων χρόνων τρωει η θαλλασα , αφού εχτησαν πάνω στην μπαζωμένη άμμο κατηγορούν το δήμο ότι δεν τους τα φτιάχνει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook