Χανιά: | Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο οικογένειας στα Παχιανά | Photos

χανιά-αδέσποτη-σφαίρα-καρφώθηκε-σε-947329

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο στα Χανιά, όπου αδέσποτη σφαίρα «βρήκε» αυτοκίνητο οικογένειας, στα Παχιανά και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Το συμβάν κατήγγειλε σε σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες στο Facebook ένας Χανιώτης, που στην προσπάθειά του να βρεθεί ο δράστης, απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό να το πουν. Στην δική του περίπτωση, ευτυχώς η οικογένειά του «είχε άγιο» και δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, σε άλλη περίπτωση όμως μπορεί όπως σημειώνει χαρακτηριστικά να «θρηνήσουμε θύματα».

«Δεν μπορεί πια να θρηνούμε άλλα θύματα, πρέπει αυτό το έθιμο να σταματήσει… Σήμερα ήταν στο δικό μας αμάξι, αύριο στο δικό σας…Παρακαλώ κοινοποιήστε όσοι μένετε στη περιοχή Παχιανών! Όσοι από εσάς χθες το απόγευμα Σάββατο 02/11/2019 γύρω στις 6 με 6.30 άκουσαν πυροβολισμούς ή κοντά τους γινόταν κάποιο γλέντι η κάποιος γαμπρός ή νύφη έφευγε από το σπίτι κ.λπ. ενημερώστε την ασφάλεια ή εμένα. Μην κοιτάτε μόνο τις φωτογραφίες, ναι είναι αδέσποτη σφαίρα, χτες έκλαιγαν τα παιδιά μου και δεν ήθελαν να μπουν στο αμάξι, αύριο μπορεί να κλαίνε τα δικά σας. Μιλήστε επιτέλους, πείτε μας ποιοι είναι αυτοί οι θρασύδειλοι που παίζουν με τα όπλα».

zarpanews.gr

 

4 thoughts on “Χανιά: | Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο οικογένειας στα Παχιανά | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook