Χανιά | 74 νέοι εθελοντές στο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού – Πραγματοποιήθηκε η τελετή υπόσχεσης | Video + Photos

χανιά-74-νέοι-εθελοντές-στο-περιφερεια-1574879

Εβδομήντα τέσσερις νέοι εθελοντές και εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων έδωσαν υπόσχεση το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Οι νέοι εθελοντές και από τα τρία τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαριτών- Διασωστών, έδωσαν υπόσχεση πως θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό όλων όσοι βρίσκονται σε ανάγκη και χρειάζονται βοήθεια.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αριθμεί εκατοντάδες εθελοντές, οι οποίοι μετά από την κατάλληλη εκπαίδευση βρίσκονται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκή, αντιμετωπίζοντας πολλές φορές αρκετά δύσκολες καταστάσεις.

Στην εκδήλωση ήταν επίσης καλεσμένος ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός ο οποίος επισήμανε την σκληρή εκπαίδευση την οποία περνάνε όσοι αποφασίζουν να ασχοληθούν εθελοντικά με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αλλά και τα εφόδια που θα πρέπει να έχουν ώστε να υπηρετούν το καθήκον τους, όποτε χρειάζεται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook