Αυτοτρολάρεται ο Τσαπατάκης: Έμεινα μετεξεταστέος στα γαλλικά και τώρα έμαθα το «συγχαρητήρια για τη νίκη σας» στο Παρίσι
Τρόλαρε τον εαυτό του ο «αργυρός» Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.
Ο 36χρονος κολυμβητής σχολίασε το γεγονός ότι δεν ήταν ποτέ καλός στα γαλλικά και στο σχολείο είχε μείνει…μετεξεταστέος. Τώρα όμως στο Παρίσι έμαθε μία καινούρια φράση το «félicitations pour ta victoire», το οποίο σημαίνει «Συγχαρητήρια για την νίκη σας» και ότι η πόλη του φωτός έγινε η αγαπημένη του.
Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο του (αργυρό) στους Παρολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, πραγματοποιώντας μία τρομερή εμφάνιση στα 100μ πρόσθιο και ήταν σημαιοφόρος στην τελετή λήξης.
«Στην πρώτη γυμνασίου έμεινα μετεξεταστέος στα μάθημα των Γαλλικών, γιατί το μόνο που είχα καταφέρει να μάθω ήταν η φράση: un sandwich au fromage (ένα σάντουιτς με τυρί).
Ποιος να μου το έλεγε ότι η δεύτερη φράση που θα μάθω, θα ήταν: félicitations pour ta victoire (συγχαρητήρια για την νίκη σας) και αυτήν η πόλη θα γίνει η αγαπημένη μου.
Ελπίζω να τα έγραψα καλά και να μην με κόψει πάλι η γαλλικού», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παραολυμπιονίκης.
Η ανάρτησή του:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
protothema.gr







Μπραβο στον κ. Τσαπατάκη για την νίκη του. Να ακούσει στους επόμενους ολυμπιακούς το “félicitations pour avoir remporté la première place”.
Και να φτιάξουμε σύντομα και το Κολυμβητήριο, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αγωνιστές μας.