Αυτός είναι ο 27χρονος Χανιώτης που δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο | Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου ημεδαπού, o οποίος συνελήφθη για υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης αλλοδαπής στα Χανιά.

Πρόκειται για τον ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας είκοσι (20) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή για την απολογία του, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να του απαγγελθούν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής.
Δείτε τις φωτογραφίες του 27χρονου και μερικά από τα ερασιτεχνικά βίντεο που δημοσίευε: zarpanews.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τα σοβατεπιά που έσπαγε στο κεφάλι του πως να μην διαταραχθεί ο εγκέφαλος του.
    Περιπτώσεις που λες ότι η θανατική ποινή θα πρέπει να εφαρμοστεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ