Αυτοκίνητο: Με πόσα το μήνα το παίρνεις;

αυτοκίνητο-με-πόσα-το-μήνα-το-παίρνεις-886642

Η αγορά μέσω χρηματοδότησης ήταν πάντα πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους αγοραστές νέων αυτοκινήτων. Κι αν τα χρόνια της κρίσης λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης υπήρξε μια ύφεση και στις υπάρχουσες χρηματοδοτήσεις της αγοράς, αλλά και στην εγκρισιμότητα των δανείων, το τελευταίο διάστημα κυρίως στις δυνατότητες χρηματοδότησης, βλέπουμε ότι η αγορά έχει να προσφέρει πλέον μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών που στοχεύουν στη διευκόλυνση του υποψήφιου αγοραστή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις χρηματοδοτήσεις που προσφέρονται σήμερα στην ελληνική αγορά ανά μάρκα, και να επιλέξετε φυσικά αυτή που σας συμφέρει, εάν είσαστε σε φάση αγοράς νέου αυτοκινήτου.

Abarth

Όλα τα μοντέλα της Abarth προσφέρονται με επιτόκιο 6,95%, από 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση

Alfa Romeo

Στην Alfa Romeo υπάρχουν δύο κύρια προγράμματα χρηματοδότησης. Αυτή τη στιγμή η Giulietta μπορεί να αγοραστεί άτοκα, με ελάχιστη προκαταβολή 35% και εξόφληση έως 48 μήνες, ενώ για τις Giulia και Stelvio ισχύει χρηματοδότηση από 0% προκαταβολή, επιτόκιο 6,95% και έως 72 μήνες εξόφληση.

Audi

 Για όλα τα μοντέλα της Audi ισχύουν τα προγράμματα Auto credit τύπου Balloon, με χαμηλό επιτόκιο 3,9% και 4,5%, που έχουν προκαταβολή από 30% και εξόφληση έως 48 μήνες. Επίσης, διαθέσιμα είναι και τα προγράμματα Classic Credit με 30% προκαταβολή, εξόφληση από 12 έως 84 μήνες και επιτόκιο 5,9% ή 6,5%.

Ειδικά για την περίπτωση του Audi A1, η εταιρεία προσφέρει άτοκη χρηματόδοση με προκαταβολή από 40% και εξόφληση έως 48 μήνες, καθώς και άτοκη χρηματοδότηση τύπου balloon με ίδια προκαταβολή και διάρκεια εξόφλησης.

BMW

Το πρόγραμμα BMW All Inclusive προσφέρει χαμηλό επιτόκιο 4,9%, διάρκεια έως 48 μήνες, προκαταβολή από 10% και τελευταία μεγάλη δόση που αντιστοιχεί στην ελάχιστη εγγυημένη αξία του οχήματος στη λήξη του προγράμματος, ενώ παράλληλα καλύπτει και μια σειρά από υπηρεσίες όπως η ασφάλιση, η εγγύηση και το service τουλάχιστον για 4 χρόνια.

Επίσης, διαθέσιμο είναι και το κλασικό πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW Finance, που περιλαμβάνει προκαταβολή από 10% και εξόφληση έως 72 μήνες μέσω ισόποσων μηνιαίων δόσεων.

Citroen

Όλα τα μοντέλα της Citroen μπορούν να αποκτηθούν από 0% προκαταβολή, έως 84 μήνες εξόφληση και επιτόκιο 6,9%. Ειδικά για τα C3, C3 Aircross και C4 Cactus ισχύει άτοκη χρηματοδότηση με 35% προκαταβολή και εξόφληση σε 36 δόσεις. Επίσης με 36 άτοκες δόσεις προσφέρεται και το Citroen C1, όπου η προκαταβολή κυμαίνεται από 35 έως και 45% ανάλογα με την έκδοση.

Dacia

Στη Dacia ισχύει αυτή τη στιγμή χρηματοδότηση μέσω της Εθνικής τράπεζας με 0% προκαταβολή, εξόφληση έως 84 μήνες και επιτόκιο 6,5%, 7,95% ή 8,5%. Επίσης, μέσω της EuroBank προσφέρεται προκαταβολή από 0%, εξόφληση από 12 έως 84 μήνες και σταθερό επιτόκιο 6,9% ή 8,45%.

DS Automobiles

Σε όλα τα μοντέλα της DS ισχύει χρηματοδότηση με προκαταβολή από 0% προκαταβολή, έως 84 μήνες εξόφληση και επιτόκιο 6,9%. Επίσης, ειδικά για το DS 7 Crossback μπορεί κανείς να το αποκτήσει με 40% προκαταβολή, έως 48 μήνες εξόφληση και επιτόκιο 6,9%.

Fiat

Για τα Panda, Tipo και 500X, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει χρηματοδότηση από 0% προκαταβολή, επιτόκιο 6,95% και εξόφληση έως 72 μήνες. Ειδικά για τα 500 και 500L υπάρχει άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης με ελάχιστη προκαταβολή 35% και εξόφληση έως 48 μήνες.

Ford

Η Ford μέσω του προγράμματος Ford Finance δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ενός νέου αυτοκινήτου της εταιρείας με χαμηλό επιτόκιο από 1,0% έως 5,99%, προκαταβολή από 15% και εξόφληση σε 12 έως 84 μήνες, με δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης του δανείου.

Honda

Χωρίς προκαταβολή, με εξόφληση σε έως 84 μήνες και επιτόκιο 8,9% μπορεί κάποιος σήμερα να αποκτήσει ένα νέο μοντέλο της Honda.

Hyundai

Με τρία διαφορετικά προγράμματα χρηματοδότησης μπορεί κάποιος να αποκτήσει σήμερα όποιο μοντέλο της Hyundai επιθυμεί. Σε όλες τις περιπτώσεις η προκαταβολή είναι από 0% και η διάρκεια χρηματοδότησης από 6 έως 84 μήνες, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται σε 5,9%, 7,9% ή 8,5%.

Kia

Mercedes

Υπέρ πλήρης η γκάμα των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes, η οποία για τις A-Class, B-Class, C-Class, GLA και CLA προσφέρει αρχικά τα προγράμματα balloon Welcome Freedom 5/5/5 και Welcome All inclusive με ελάχιστη προκαταβολή 30%, επιτόκιο 6,5% και διάρκεια χρηματοδότησης 36, 48 ή 60 μήνες +1 μεγαλύτερη δόση.

Επίσης για τις Mercedes A-Class, B-Class, C-Class, GLA και CLA υπάρχει άτοκη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 35% και διάρκεια χρηματοδότησης 12 ή 48 μήνες. Αντίστοιχα, ισχύει και πρόγραμμα με 1 μήνα άτοκη περίοδο χάριτος πληρωμής της 1ης δόσης που περιλαμβάνει ελάχιστη προκαταβολή 30%, εξόφληση από 6 έως 84 μήνες και επιτόκιο 7,9%.

Τέλος το πρόγραμμα χρηματοδότησης με ελάχιστη προκαταβολή 30%, εξόφληση από 6 έως 84 μήνες και επιτόκιο 5,5% αφορά στις Mercedes A-Class, B-Class, C-Class, GLA, CLΑ, GLC, GLE, E-Class και S-Class.

MINI

Με χαμηλό επιτόκιο 4,9%, διάρκεια έως 48 μήνες, προκαταβολή από 10% και τελευταία μεγάλη δόση που αντιστοιχεί στην ελάχιστη εγγυημένη αξία του οχήματος στη λήξη του προγράμματος προσφέρεται το πρόγραμμα MINI All Inclusive, το οποίο μπορεί να καλύψει και την ασφάλιση, την εγγύηση και το service τουλάχιστον για 4 χρόνια.

Η ΜΙΝΙ διαθέτει επίσης και το κλασικό πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW Finance, που περιλαμβάνει προκαταβολή από 10% και εξόφληση έως 72 μήνες μέσω ισόποσων μηνιαίων δόσεων.

Mitsubishi

Στη Mitsubishi ξεχωρίζει η παρουσία του άτοκου προγράμματος χρηματοδότησης 0-100, που περιλαμβάνει μηνιαία δόση το ελάχιστο 100 ευρώ και αποπληρωμή σε έως 60 μήνες για τα Space Star και ASX ή σε έως 72 μήνες για το Eclipse Cross. Η προκαταβολή είναι 5.920 ευρώ για την πρώτη περίπτωση και 7.180 ευρώ για τη δεύτερη.

Nissan

H Nissan προσφέρει χρηματοδότηση με προκαταβολή από 0%, διάρκεια από 12 έως 84 μήνες και επιτόκιο 6,9%. Επίσης, προσφέρεται και το πρόγραμμα Nissan Extra Credit, με μηνιαίο επιτόκιο 0,90 % σταθερό (πλέον ΦΠΑ Τόκων 24%), προκαταβολή από 30% και διάρκεια εξόφλησης έως και 48 μήνες.

Opel

Με χαμηλό επιτόκιο από 2,9% έως 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%) προσφέρονται όλα τα μοντέλα της Opel, με την προκαταβολή να είναι από 0% και την εξόφληση να γίνεται σε 12 έως 84 μήνες. Η μηνιαία δόση ξεκινά μόνο από τα 120 ευρώ.

Renault

H αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου της Renault στη χώρα μας μπορεί να γίνει μέσω χρηματοδότησης που περιλαμβάνει από 0% προκαταβολή, εξόφληση έως 84 μήνες και επιτόκιο 6,5%, 7,95% ή 8,5% (μέσω Εθνικής τράπεζας). Επίσης, μέσω της EuroBank προσφέρεται προκαταβολή από 0%, εξόφληση από 12 έως 84 μήνες και σταθερό επιτόκιο 6,9% ή 8,45%.

SEAT

Μια μεγάλη παλέτα δυνατοτήτων χρηματοδότησης που δίδεται μέσω της VW Financial Services, προσφέρεται για όλα τα μοντέλα της SEAT. Το χαμηλότερο επιτόκιο 3,9% προσφέρεται με ελάχιστη προκαταβολή 30% και εξόφληση από 12 έως 48 μήνες, ενώ εφόσον η προκαταβολή είναι 15%, τότε το επιτόκιο μπορεί να διαμορφωθεί σε 6,5% ή 7,2% και εξόφληση σε 12 έως 84 μήνες.

Διαθέσιμα είναι και επιπλέον προγράμματα με χρηματοδότηση που έχουν επιτόκιο από 6,9% έως και 9,9%, προκαταβολή από 15% και εξόφληση σε 12 έως 84 μήνες.

Skoda

Η Skoda προσφέρει το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης «Skoda One%», το οποίο συνδυάζει προνομιακούς όρους με μηνιαία δόση για τον πελάτη μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.

Το νέο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «Skoda One%» παρέχει πλήρη ευελιξία στη διαμόρφωση της μηνιαίας δόσης, βάσει των αναγκών του πελάτη και της τελικής του επιθυμίας ως προς το ύψος της δόσης, ανεξάρτητα από το 1% δόση επί της Λιανικής τιμής που επικοινωνεί το βασικό πρόγραμμα, μεταβάλλοντας είτε α) το ποσοστό προκαταβολής, είτε β) τη διάρκεια του δάνειου, είτε γ) και τα δύο μαζί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταξη στη χρηματοδότηση της επέκτασης εγγύησης και του service μπορεί να είναι προαιρετική.

smart

 Mε χρηματοδότηση που περιλαμβάνει ελάχιστη προκαταβολή 30%, εξόφληση από 6 έως 84 μήνες και ονομαστικό επιτόκιο 5,5% μπορεί να αποκτηθεί το smart fortwo. Επίσης, ισχύουν για το smart fortwo και το forfour τα προγράμματα balloon Welcome Freedom 5/5/5 και Welcome All inclusive με ελάχιστη προκαταβολή 30%, επιτόκιο 6,5% και διάρκεια χρηματοδότησης 36, 48 ή 60 μήνες +1 μεγαλύτερη δόση.

Toyota

 Για όλα τα μοντέλα της Toyota ισχύει χρηματοδότηση που περιλαμβάνει προκαταβολή από 0%, αποπληρωμή από 6 έως 84 μήνες και επιτόκιο 8,9%. Επίσης, διατίθεται το πρόγραμμα τύπου balloon, με προκαταβολή από 30%, επιτόκιο 7,5%, εξόφληση σε 36, 48 ή 60 μήνες και εναλλακτικές επιλογές για την τελευταία δόση (αντικατάσταση αυτοκινήτου, διατήρηση ή επιστροφή).

VW

Μια μεγάλη γκάμα χρηματοδοτικών προγραμμάτων προσφέρει σήμερα η VW στην αγορά. Ξεχωρίζουν τα προγράμματα balloon, VW 4All Auto Credit με χαμηλό επιτόκιο 3,9% και 4,5%, με προκαταβολή από 30%, αλλά και τα προγράμματα VW 4All Classic Credit, με προκαταβολή 15% ή 30%, εξόφληση αντίστοιχα σε 12-84 ή 48 δόσεις, αλλά και επιτόκιο 6,5% για το πρώτη περίπτωση προκαταβολής ή 5,5% για τη δεύτερη.

Επιπλέον αυτών η VW προσφέρει και άλλα 4 προγράμματα χρηματοδότησης, με προκαταβολή από 15%, εξόφληση έως 84 δόσεις και επιτόκιο από 6,9% έως και 9,9%.

newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook