Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών Αυλώνα

αυτοί-είναι-οι-επικίνδυνοι-δραπέτες-τ-694800

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό των Αρχών για τη σύλληψη των δύο κρατουμένων που το βράδυ της Δευτέρας απέδρασαν από τις φυλακές Αυλώνα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο κρατούμενοι απέδρασαν χθες από την πλευρά των μαγειρείων των φυλακών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε.

Ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Ο ένας εκ των δύο δραπετών, φέρεται να εμπλέκεται σε πρόσφατη δολοφονία κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ πρόκειται για άτομο με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού».

Έπειτα από 15 ώρες, το Υπουργείο Δικαιοσύνης με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι πρόκειται για έναν Σύριο και ένα Αλβανό κρατούμενο ενώ έχει δοθεί παραγγελία από το υπουργείο προς το Σώμα Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης για τη διενέργεια έκτακτου ελέγχου προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν οι δυο κρατούμενοι.

Παράλληλα, έχει διαταχθεί πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπάλληλων.

Ο Σύριος, γεννηθείς το 1998 κρατείτο για παράνομη διακίνηση μεταναστών και είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη. Ο Αλβανός, γεννηθείς το 1996 κρατείτο για διακίνηση ναρκωτικών και είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Πηγή: zougla.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook