Αυτοχειρία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου – Στα Χανιά οι γονείς του
Αυτοχειρία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για τα αίτια θάνατου του γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στον Αποκόρωνα, δείτε ΕΔΩ.
Η περίπτωση εγκληματικής ενέργειας είχε αποκλειστεί από χθές, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Κανέλλο Νικολάο και τον ιατροδικαστή που βρέθηκαν στο σημείο.
Την διενέργεια νεκροψίας ανέλαβε ιατροδικαστής Κρητης Γιώργος Μυλωνακης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr στα Χανιά αναμένονται σήμερα οι γονείς του άτυχου νέου για την ταυτοποίηση. Το μεσημέρι αναμένεται η μητέρα του και το βράδυ ο πατέρας του.
Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με δηλώσεις, του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων, τη σορό εντόπισε περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή η μορφολογία του εδάφους και η πυκνή βλάστηση ήταν αυτά που δυσχέραιναν σημαντικά τον εντοπισμό.
zarpanews.gr






