Αυτές είναι οι καλύτερες πρωτότυπες σειρές του Netflix που πρέπει να δείτε

αυτές-είναι-οι-καλύτερες-πρωτότυπες-σ-1032789

Η μικρή οθόνη στις… καλύτερες εποχές της. Την εποχή του κορονοϊού και της απαγόρευσης κυκλοφορίας, οι ψηφιακές πλατφόρμες, όπως το Netflix, μπορεί να αποδειχθούν από τις καλύτερες επιλογές. Αυτές είναι οι σειρές του Netflix που δεν θα θέλατε να… μην έχετε δει, εκτός από την Τέλεια Ληστεία.

Η Τέλεια Ληστεία (La Casa De Papel)

Οκτώ ληστές παίρνουν ομήρους και κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, καθώς ένας αρχικακοποιός παρασύρει την αστυνομία να εκτελέσει το σχέδιό του. Η καθηλωτική αστυνομική σειρά κέρδισε Emmy, Premios Fénix, Premios Iris Καλύτερης Δραματικής Σειράς και άλλα 6 βραβεία.

Πρωταγωνιστούν: Ούρσουλα Κορμπερό, Άλβαρο Μόρτε, Ιτσιάρ Ιτούνιο.

Δημιουργοί: Άλεξ Πίνα.

Unorthodox

Μια Χασιδική Εβραία από το Μπρούκλιν πηγαίνει στο Βερολίνο, για να ξεφύγει από έναν γάμο από προξενιό, και μπαίνει σε μια παρέα μουσικών, ώσπου το παρελθόν ξαναχτυπά. Βασισμένο στο αυτοβιογραφικό μπεστ σέλερ της Ντέμπορα Φέλντμαν.

Πρωταγωνιστούν: Σίρα Χάας, Αμίτ Ραχάβ, Τζεφ Γουίλμπους.

Δημιουργοί: Άννα Γουίνγκερ, Αλέξα Καρολίνσκι.

Το Στέμμα

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι συγκρούσεις και οι έρωτες κατά τη βασιλεία της Ελισάβετ Β’ και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα. Κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς και χάρισε Emmy στην Κλερ Φόι και τον Τζον Λίθγκοου.

Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κόλμαν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τομπάιας Μένζις.

Δημιουργοί: Πίτερ Μόργκαν.

Stranger Things

Όταν ένα μικρό αγόρι εξαφανίζεται, μια μικρή πόλη αποκαλύπτει ένα μυστήριο που εμπλέκει μυστικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα παράξενο κορίτσι. Μια νοσταλγική ματιά στο κλασικό sci-fi του ’80. 31 υποψηφιότητες για Emmy, μεταξύ άλλων 2 Καλύτερης Δραματικής Σειράς.

Πρωταγωνιστούν: Γουινόνα Ράιντερ, Ντέιβιντ Χάρμπορ,Φ ιν Γούλφχαρντ.

Δημιουργοί: Αδελφοί Ντάφερ.

Peaky Blinders

Μια διαβόητη συμμορία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας του 1919 έχει για αρχηγό τον άγριο Τόμι Σέλμπι που προχωρά ακάθεκτος χωρίς να υπολογίζει το κόστος. BAFTA Καλύτερης Δραματικής Σειράς και IFTA Α’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου για τους Κίλιαν Μέρφι και Τσάρλι Μέρφι.

Πρωταγωνιστούν: Κίλιαν Μέρφι, Σαμ Νιλ, Χέλεν Μακρόρι.

Δημιουργοί: Στίβεν Νάιτ.

Όζαρκ

Ένας οικονομικός σύμβουλος παίρνει την οικογένειά του από το Σικάγο στα Όζαρκ του Μιζούρι, για να ξεπλύνει 500 εκ. δολάρια σε πέντε χρόνια για έναν έμπορο ναρκωτικών. Ο Τζέισον Μπέιτμαν κέρδισε Emmy Καλύτερης Σκηνοθεσίας και η Τζούλια Γκάρνερ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μπέιτμαν, Λόρα Λίνεϊ, Σοφία Χούμπλιτζ.

Δημιουργοί: Μπιλ Ντουμπουκέ, Μαρκ Ουίλιαμς.

Φρόιντ

Θέλοντας να γίνει γνωστός στη Βιέννη του 19ου αιώνα, ο φιλόδοξος νεαρός Ζίγκμουντ Φρόιντ συνεργάζεται με ένα μέντιουμ κι έναν επιθεωρητή για να λύσει αιματηρά μυστήρια. Ιστορικό θρίλερ του βραβευμένου σκηνοθέτη Μάρβιν Κρεν (“4 Blocks”) με τον Ρόμπερτ Φίντσερ και την Έλα Ρουμπφ.

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Φίνστερ, Έλα Ρουμπφ, Γκέοργκ Φρίντριχ.

Δημιουργοί: Μάρβιν Κρεν, Μπένιαμιν Χέσλερ, Στέφαν Μπρούνερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook