Αυτά τα ζώδια γοητεύονται από την.. ευφυία

αυτά-τα-ζώδια-γοητεύονται-από-την-ευφυ-1039579

Μπορεί να είναι οι δυνατοί ώμοι ή αίσθηση του χιούμορ που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις. Όλες έχουμε κάτι που βρίσκουμε γοητευτικό σε έναν άνδρα. Αστρολογικά μιλώντας, κάποια ζώδια έλκονται από τη γενναιότητα. Σε εσένα αναφερόμαστε Κριέ. Άλλα αγαπούν το μυστήριο. Ο Σκορπιός και ο Ζυγός αναζητούν έναν όμορφο, ψηλό, μελαχρινό. και κάποια βρίσκουν την καλοσύνη ως πιο θελκτικό χωρίς δεύτερη συζήτηση. Βλέπε τον Καρκίνο. Όσο όμως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν έναν τέλειο σύντροφό, υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που γοητεύονται περισσότερο από την ευφυΐα. Ξέχνα το ξεκαρδιστικά αστεία ή το σέξι χαμόγελο, αυτά τα ζώδια έχουν το υψηλό IQ στην κορυφή της λίστας τους και θα πρέπει να ξέρεις ότι έχουν τη δική τους λίστα με αυτά που τους αρέσουν σε έναν άνδρα.

Μπορείς να τα βρεις αυτά τα ζώδια -που σίγουρα είναι ήδη στο LinkedIn- και να δώσεις ραντεβού για διάβασμα, να διορθώσετε μαζί μια διατριβή. Αν είσαι ένα από αυτά, τσέκαρε παρακάτω.

Καρκίνος

Ως ζώδιο της Γης, δίνεις το 110% του εαυτού σου στη δουλειά και πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλό σου την ακαδημαϊκή και επαγγελματική διάκριση. Εξαιτίας αυτού, έχουν αντίστοιχες προσδοκίες και ποτέ δεν συμβιβάζεσαι Αντίθετα, θα περιμένεις κάποιος να τραβήξει την προσοχή σου. 9 στις 10 φορές, αυτός ο κάποιος είναι ένας σκληρά εργαζόμενος ευφυής άνθρωπος, όπως εσύ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να βγει με έναν Καρκίνο, θα πρέπει να ξεκινήσει το φλερτ μοστράροντας το βιογραφικό του ή να καυχηθεί για τον μέσο όρο των βαθμών του.

Δίδυμος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε γνωρίσει κάποιος σε κάποια δραστηριότητα όπως το happy hour, σε μια παρέα ή σε ένα brunch με κοινούς φίλους. Αυτό βγάζει απόλυτα νόημα αφού ο Δίδυμος είναι ο πιο κεφάτος και ομιλητικός της ομάδας. Ξοδεύεις το χρόνο σου συγκεντρώνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες, φρεσκάροντας την ποπ κουλτούρα σου και μελετώντας την ανθρώπινη φύση. Είναι επόμενο να γοητεύεσαι από ανθρώπους που έχουν την ίδια ευστροφία και συναισθηματική νοημοσύνη με εσένα. Αν δεις κάποιον που μπορεί να επιβληθεί σε μια ομάδα είτε μιλάμε για πάρτι ή συνέδριο τότε πιθανότατα να ζητήσεις και το τηλέφωνό του.

Παρθένος

Εσύ, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι ανακάλυψες το Big Brain Energy. Ανήκεις στα ζώδια της Γης, αλλά αντίθετα από τον Καρκίνο, θέλεις να ξεχωρίζεις για την τελειότητα και όχι για την διάκριση. Θέλεις την εξειδίκευση στην τέχνη και στα πάθη σου, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα σου πάρει. Όταν ψάχνεις για σύντροφο, θέλεις κάποιον που έχει πάρει το χρόνο του για να εκπαιδεύσει τον εαυτό σου όσο εσύ. Αν μπορεί να εντοπίσει την μικρές φιλοσοφικές αναφορές σου, να μιλήσει άνετα για τους κλασικούς ποιητές και ξέρει την ιστορία των αγαπημένων σου brand ή συγκροτημάτων, τότε θα γοητευτείς 100%.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook