Αυτά μόνο στην Κρήτη… Οδηγός λεωφορείου οδηγάει “σταυροπόδι” | Video

Ακούγεται απίστευτο, ακατόρθωτο όμως όπως διαπιστώνουμε εκατοντάδες φορές, η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Ο συγκεκριμένος οδηγός που απεικονίζεται στα στιγμιότυπα που κατέγραψε επιβάτης του αστικού ΚΤΕΛ Ρεθύμνης, φαίνεται να έχει… καθίσει πάνω στο δεξί του πόδι, σταυροπόδι δηλαδή την ώρα που πραγματοποιεί το δρομολόγιο του Πανεπιστημίου Κρήτης στον Γάλλο.

Μάλιστα, στο σύντομης διάρκειας βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, καταγράφεται ότι ο οδηγός βρίσκεται σε αυτή τη στάση ενώ το λεωφορείο είναι εν κινήσει, γεμάτο νεαρούς επιβάτες.

Ανεξάρτητα του αν το λεωφορείο είναι αυτόματο -και άρα δεν ελέγχεται κάποιο πετάλ με το αριστερό πόδι-, μια τέτοια στάση “χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς” δεν ενδείκνυται για επαγγελματία οδηγό, που φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια των επιβαινόντων στο όχημα που οδηγεί.

zarpanews.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ξέρετε πάντως ότι αν συνήθως οδηγήτε αυτοκίνητο με μηχανικό κιβώτιο αυτός είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος να οδηγήσεις ένα αυτόματο. Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί αν σε εμπόδιο πατήσετε με το αριστερό ποδι το φρένο.
    Αφήστε λοιπόν τον οδηγό να κάνει τη δουλειά του και την άλλη φορά που θα κάνετε σχόλιο πρώτα ψάξτε τι μπορεί να κρύβεται από μια φωτογραφία.

  2. και οι φορτηγατζηδες στην εθνικη, παντου, με το αριστερο ποδαρι απλωμενο στο παρμπριζ ή στο παραθυρο κτλ… κατι θα ξερουνε 🙂

  3. […] Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο οδηγός κατεγράφη από επιβάτη αστικού ΚΤΕΛ στο Ρέθυμνο. Στο σύντομο βίντεο φαίνεται να έχει καθίσει πάνω στο δεξί του πόδι ενώ πραγματοποιεί δρομολόγιο. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ