Αστυνομικό θρίλερ σοκάρει τη Μ. Βρετανία: Εμπλέκεται διάσημος κωμικός

αστυνομικό-θρίλερ-σοκάρει-τη-μ-βρεταν-994520

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε η χώρα το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ «Το σώμα στην πισίνα», το ντοκιμαντέρ του Channel 4 που ερευνά το έγκλημα στη βίλα του γνωστού κωμικού, Michael Barrymore, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από τους τηλεθεατές. Περίπου 20 χρόνια πέρασαν από τον βιασμό και τη δολοφονία του νεαρού Stuart Lubbock και πριν από λίγες ημέρες, οι αστυνομικές αρχές, παραδέχθηκαν ότι συνεχίζουν να ερευνούν τις συνθήκες του εγκλήματος που σχετίζονται με τον TV star, Michael Barrymore και την πολυτελή του κατοικία στο Έσεξ.

«Ήρθε η στιγμή να καθαρίσει το όνομά του ή να παραδεχθεί τι έχει συμβεί» είπαν οι αστυνομικοί για τον 68χρονο Barrymore, στο σπίτι του οποίου φαίνεται ότι συνέβη ένα έγκλημα που θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας θρίλερ. Επτά καλεσμένοι σε ένα πάρτι δίπλα στην πισίνα μια ζεστή βραδιά του 2001 είναι ύποπτοι για τον φόνο του νεαρού Lubbock. Οι αρχές εξετάζουν τα άτομα αυτά για τουλάχιστον 19 χρόνια και όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν μπορούν να βγάλουν άκρη.

Σύμφωνα με μάρτυρες ο Stuart βρέθηκε στο τζακούζι και είχε κάνει χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. Αρχικοί ύποπτοι ήταν ο Michael Barrymore και δύο φίλοι του και οι υποψίες προσανατολίζονται σε έγκλημα με σεξουαλικά κίνητρα. Κάτι που ποτέ δεν αποδείχθηκε.

Ο Μάικλ Μπάριμορ (Michael Ciaran Parker) είναι Άγγλος κωμικός και τηλεπαρουσιαστής πολύ αγαπητός στην βρετανική τηλεόραση τις δεκαετίες 1980, 1990 και 2000. Ανάμεσα στις εκπομπές του ήταν οι: Strike It Lucky, My Kind of People, My Kind of Music and Kids Say the Funniest Things και το 1993 παρουσίασε το Royal Variety Performance. Είναι ένας από τους πλουσιότερους παρουσιαστές και συμμετείχε στο Celebrity Big Brother και στα The Friday Night Project, Graham Norton’s Bigger Picture, This Morning, The Sharon Osbourne Show και The Saturday Night Show.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook