Αστυνομικές δυνάμεις και σε εκκλησία των Χανίων για… ανυπάκουους πιστούς | Photo

αστυνομικές-δυνάμεις-και-σε-εκκλησία-1023162

Την ανυπακοή προς τη δημόσια απειλή της πανδημίας, κλήθηκαν να πατάξουν και οι αστυνομικές δυνάμεις των Χανίων το πρωί της Κυριακής.

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο των Ιερών Ναών προς το κοινό για την αποφυγή μαζικής εξάπλωσης του κορονοϊού, φαίνεται πως μερικοί Χανιώτες αψήφησαν τον κίνδυνο και μετέβησαν στις εκκλησίες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά, αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν την τήρηση της απαγόρευσης εκκλησιασμού για το κοινό όπου διαπίστωσαν ότι παρά τη λειτουργία που τελούνταν κεκλεισμένων των θυρών, κάποιοι «τρύπωσαν».Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και εκτός του ναού πολίτες που ετοιμάζονταν να μπουν εντός του και τους απομάκρυναν, ενώ έλεγχαν παράλληλα και αν έφεραν μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία για κατ΄εξαίρεση μετακίνηση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πόσα πρόστιμα βεβαιώθηκαν, ενώ για την τήρηση των μέτρων, οι αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι σε αυξημένη κινητικότητα, ενόψει και της επερχόμενης περιόδου εορτασμού του Πάσχα.

zarpanews.gr

11 thoughts on “Αστυνομικές δυνάμεις και σε εκκλησία των Χανίων για… ανυπάκουους πιστούς | Photo

  1. Ο χαφιεδισμός καλά κρατεί στην πόλη μας….. Αυτοί που ρουφιάνεψαν τους ανθρώπους που πήγαιναν στην εκκλησία – οποίο κακούργημα!!!! – γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν να πάρουν τηλέφωνο στην αστυνομία και να τους ενημερώσουν τι γινόταν στα supermarkets της πόλης το Σάββατο το μεσημέρι; Αλλά εκεί δεν υπάρχει κίνδυνος….. Το πρόβλημα είναι η εκκλησία, η Θεία Κοινωνία και ο Θεός….. «Ό,τι μας βρει, να μην το βαρεθούμε…..»

    1. Για πες μας βρε Στελιο τι γινεται στα supermarkets? Γιατι εγω ξερω οτι τηρουνται παντου τα μετρα και πλεον εχουν μπει και οι μονοδρομησεις στους διαδρομους. Προφανως ειναι θεμα ατομικης ευθυνης το να μην κολλας διπλα στον αλλο στο supermarket και δε χρειαζεται παρεμβαση αστυνομιας. Επισης ως εργαζομενος σε φουρνο να σε πληροφορησω οτι ειδικα χθες λογω καιρου δεν υπηρχε καθολου κινηση (οποτε το Σαββατο μεσημερι που λεγαμε καποτε πλεον δεν ισχυει).
      Λυπαμαι ειλικρινα αν νομιζεις οτι το προβλημα ειναι η εκκλησια, το προβλημα ειναι μια πανδημια. Και ειδικα οι γεροι (που αυτοι πεθαινουν) δε δινουν να το καταλαβουν και να μεινουν σπιτι τους. Πανε και φιλανε χερια παπαδων και μεταλαβαινουν απο το ιδιο κουταλακι. Την πιστη μπορεις να την δειξεις και απο το σπιτι με την προσευχη σου.
      ΥΓ. Οταν ο χαφιεδισμος αφορα καποιο παρκο, καποιο γηπεδακι δε σας ενοχλει;

      1. Αγαπητέ Συντεκνε, όταν «πιστεύεις» ότι με τη Θεία Κοινωνία υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης οποιουδήποτε μικροβίου, δεν έχουμε κοινό τόπο συζήτησης….. Να είσαι καλά, πάντα υγιής με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου…
        ΥΓ.: Εννοείται ότι δεν αποδέχομαι οποιαδήποτε μορφή χαφιεδισμού… Απλά το θέμα μας εδώ δεν ήταν τα πάρκα….

        1. Δε «πιστεύει»,το ξέρει.
          Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ άνθρωπων που έχουν μόρφωση ,και αυτών που περιμένουν από ουράνιους νταβατζήδες να τους προστατέψουν.

    2. Το ζήτημα φιλαράκο μου είναι να τηρείται ο νόμος και να περιοσρίσουμε τις εξόδους μας στις απολύτως απαραίτητες.

  2. Συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία που μένει απερίσπαστη στο έργο της και πατάσει την εγκληματικότητα. Μετά και από αυτήν την ομολογουμένως τεράστια επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας, οι πολίτες των Χανίων θα μπορούν πλέον να «κυκλοφορούν» ήσυχοι και ασφαλείς στους δρόμους της πόλης…………

  3. Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που κυκλοφορουν αβερτα και ουτε καν οι μπατσοι πλησιαζουνε για ελεγχο! Αυτοι αυριο μεθαυριο θα βλεπουν τις γυναικες μας και τα παιδια μας και θα τα βιαζουν στην μεση του δρομου αλλα η αστυνομια θα πρεπει να παει να πιασει τους «κακους» Χριστιανους που πανε στην εκκλησια! Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα παει στην εκκλησια αλλα η αστυνομια δεν κανει τιποτα σωστο! Ουτε την εγκληματικοτητα μπορει να σταματησει, αλλα ουτε τα τροχαια που πλήττουν το νησι μας! Βγαλε αστυνομικους καθε 2-3 τετραγωνα και βγαλε στην εθνικη μπλοκα ανα χιλιομετρο! Δεν με νοιαζει πως θα το κανει! Να βρει τροπο! Οχι να σταματαει σαν νταβαντζης και να λεει αυτο το χειρογραφο χαρτι δεν ισχυει που το ιδιο το forma.gov σου λεει οκ με το χειρογραφο! Αντε να πανε να κοιμηθουνε οι αλητες! Χωρις στολη πιθανοτατα τρωνε παντοφλα και απο την γυναικα τους, οι μαιντανοι!! Και για να μην παρεξηγηθω λεω οτι το 80% της αστυνομιας ειναι σαπια μηλα που δυστυχως το υπολοιπο 20% το παιρνει και αυτο η μπαλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook