Αποβλήθηκε από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών ο Χανιώτης καταδρομέας που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»

αποβλήθηκε-από-την-σχολή-αλεξιπτωτισ-827451

Με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το Γενικό Επιτελείο Στρατού τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, δείτε ΕΔΩ τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης.

Σήμερα το Γενικό Επιτελείο Στρατού έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία αναφέρει ότι ο στρατιώτης φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων. Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ»

zarpanews.gr

9 thoughts on “Αποβλήθηκε από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών ο Χανιώτης καταδρομέας που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»

    1. @Karebe Εσύ είσαι αλεξιπτωτιστής για να κρίνεις τους άλλους? η αν σε ανεβάσουν πάνω απ΄τη ζώνη ρίψεως θα χεστείς από το φόβο σου?

      1. Εγω λοιπόν που εμουνε λοκατζης ,6ο ΕΤΕΘ,αααααααν εχεις ακουστα, σου λεω οτι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα από τον σταρτιωτη που ΔΕΝ εχει επιγνωση της θεσης του…Το παιδακι αυτο μονο για κομαντο δεν εκανε…

  1. Ευρωφασιστες….το έδιωξαν το κοπέλι καθαρά επειδή είπε το «Μακεδονία ξακουστή»
    Αν τραγουδούσε κανένα στίχο από το κοράνι θα του έδιναν και παράσημο.
    Προδότες.

  2. Οποιος προκειται να αναλαβει υπευθυνη θεση, ειτε στον στρατο ειτε οπουδηποτε αλλου σε αυτη τη χωρα, πρεπει να ειναι υπευθυνος ο ιδιος και σοβαρος. Πηξαμε απο ανωριμα κοκορακια που δεν ξερουν να χαλιναγωγησουν τα παθη τους και δεν μπορουν να αντιληφθουν τους απλους κινδυνους που κρυβει απο το να κανεις μαγκιες εως το να εμφανιζεις εθνικιστικα αισθηματα σε εναν πολυ ευαισθητο χωρο. Στρατιωτικος εισαι, δεν εχεις αποψη φιλαρακι. Αποψη μπορουν να εχουν μονον οι πολιτες. Εσυ σκυβεις την κεφαλα και ακολουθεις διαταγας…

  3. Ηρώ
    Αν αυτό το ζώο πάθαινε από τη βλακεία του ένα ατύχημα , κάποιοι θα έμπαιναν φυλακή και αυτός θα γινόταν ήρωας μακεδονομάχος.

  4. KAΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΜΑΝΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΣΚΑΡΟΥΔΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ [ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ] ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η’ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΡΙΖΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ Ι3 ΑΟΠΛΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook