Αποκάλυψη – σοκ για τους θαυμαστές του Μπομπ Σφουγγαράκη: Τι αντιπροσωπεύει ο κάθε χαρακτήρας της σειράς

αποκάλυψη-σοκ-για-τους-θαυμαστές-το-1611161

Μια χρήστρια του TikTok έχει προκαλέσει πανικό στους θαυμαστές του Μπομπ Σφουγγαράκη, αφού υποστηρίζει ότι οι χαρακτήρες της σειράς δεν είναι «αθώοι, αλλά αντιθέτως ο καθένας «κρύβει» και από ένα «μυστικό».

Όπως αναφέρει η nypost.com, η γυναίκα με το προφίλ @asheleyspam, σε ένα βίντεο 16 δευτερολέπτων με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, υποστηρίζει ότι κάθε πρωταγωνιστής αντιπροσωπεύει και ένα ψυχικό νόσημα.

Παραδείγματος χάριν, ο Μπομπ Σφουγγαράκης έχει ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας), ενώ ο Καλαμάρης πάσχει από κατάθλιψη.

Επίσης, αναφέρει ότι ο Πάτρικ έχει σύνδρομο Down και ο κύριος Καβούρης Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας. Μάλιστα, αναφέρει ότι ο κακός της σειράς, ο Πλαγκτόν, μπορεί να έχει διπολική διαταραχή.

«Μου πήρε 10 χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι οι χαρακτήρες του Μπομπ του Σφουγγαράκη αντιπροσωπεύουν διαταραχές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν «βροχή», με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν ότι «ποτέ δεν είχαν σκεφτεί κάτι τέτοιο» και πως «έμειναν έκπληκτοι με αυτή την ανακάλυψη». Αντιθέτως, άλλοι υποστήριξαν πως είναι «απλά μια σειρά κινουμένων σχεδίων» και ότι «δεν ισχύει» τίποτα από τα παραπάνω.

 

@asheleyspam How did we not notice these things sooner? ? #sponegbobsquarepants #spongebob #conspiracy #fypシ ♬ never slowed – slowedaudios??

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook