Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο κέντρο των Χανίων – Βίντεο με το αμάξι να περνάει το πεζοδρόμιο

από-τύχη-δεν-θρηνήσαμε-θύματα-στο-κέντ-1241677

Τα είχαμε δει όλα, το είδαμε κι αυτό στα Χανιά…

Το πορτοκαλί Fiat Panda, το οποίο είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης (δείτε εδώ), είχε κάνει προηγουμένως αρκετή απόσταση κινούμενο πάνω στο πεζοδρόμιο!

Στο βίντεο του zarpanews.gr μπορείτε να δείτε το αμάξι να περνάει, καθώς και μία γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο να… γλιτώνει τελευταία στιγμή.

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες που οδήγησαν στο οδηγό να κάνει αυτό που έκανε…

zarpanews.gr

4 thoughts on “Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο κέντρο των Χανίων – Βίντεο με το αμάξι να περνάει το πεζοδρόμιο

  1. Τα μηχανάκια πάντως στα Χανιά το κάνουνε αυτό καθημερινά χωρίς να κόβουν ταχύτητα. Πριν 2 βδομάδες πήγε να με χτυπήσει ένα στην Γιαμπουδάκη

  2. H πεζή όφειλε να σταματησει και να μην κινειται στη μεση του πεσοδρομιου και οχι να κανει στην ακρη ….το εχω κάνει πολλακις και βαζουν την ουρα στα σκελια και κανουν οπισθεν .Παντα με το κινητο στο χερι και καλωντας το 100

  3. Αυτες τις εγκληματικες ενεργειες θα επρεπε η Τροχαια να τις εξεταζει εστω και απο δημοσιευσεις στον τυπο ή απο τη συνδρομη υλικου των πολιτων και να προβαινει σε συλληψη και κατασχεση οχηματος, επιτοπιο αλκοτεστ και χρησης ουσιων, ακυρωση διπλωματος οδηγησης κτλ.
    Ο ανθρωπος αυτος δεν πρεπει να κραταει τιμονι, ειναι τοσο ηλιθιος που γινεται επικινδυνος για το κοινωνικο συνολο.
    Εαν ειχε χτυπησει την γυναικα και την ειχε σκοτωσει -δεν θελει και πολυ για να σκοτωθει ενας ανθρωπος απο το τεραστιο βαρος και δυναμη ενος αυτοκινητου- τι θα λεγαμε; Γιατι πρεπει παντα το κρατος να δρα μετα το εγκλημα;
    Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να καβαλησεις πεζοδρομιο με αυτοκινητο και να κινηθεις επανω του. Αλκοολ; Ναρκωτικα; Απλη νεοελληνικη ηλιθιοτητα; Στον Εισαγγελεα ΤΩΡΑ μπας και ξεβρωμισει ο τοπος απο τετοια ρεμαλια.

  4. Κακό μήνυμα αυτό ήταν μια αντίδραση (αγανάκτηση) προς τους πεζούς που κινούνται εντός οδοστρώματος και διασχίζουν κάθετα όπου και όποτε θέλουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook