Απαράδεκτες εικόνες «σαρδελοποίησης» στα ΚΤΕΛ Χανίων – Γέλαγαν οι τουρίστες με τους ταλαίπωρους επιβάτες | Photos

απαράδεκτες-εικόνες-σαρδελοποίησης-891302

Τριτοκοσμικές σκηνές με τους υπεράριθμους επιβάτες να είναι όρθιοι, στριμωγμένοι «σαν σαρδέλες», διαδραματίστηκαν την Τετάρτη σε δρομολόγιο των ΚΤΕΛ Χανίων.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει αναγνώστης του zarpanews.gr τα λεωφορεία δεν έφταναν για τους επιβάτες που είχαν αγοράσει εισιτήριο για το απογευματινό δρομολόγιο των 18:30 Χανιά-Σφακιά.

Έτσι ο οδηγός, υπό την πίεση του κόσμου που ήθελε να προλάβει να πάει στο λιμάνι στο αεροδρόμιο η στις δουλειές του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr έβαλε περίπου 20 άτομα όρθιους για ένα ταξίδι περίπου δύο ωρών.

Κι αυτό γιατί όσοι δεν χωρούσαν ούτε όρθιοι, θα έπρεπε να περιμένουν άλλο λεωφορείο να έρθει από τα ΚΤΕΛ Χανίων με δίωρη καθυστέρηση.Οι τουρίστες στις θέσεις τους, βλέποντας αυτή την εικόνα και τη φοβερή ταλαιπωρία των επιβατών, γελούσαν ενώ σχολίαζαν ακατάπαυστα μεταξύ τους, για άλλη μια φορά τις ελλείψεις σε υποδομές και υπηρεσίες, αλλά κυρίως τις παραλείψεις κάποιων, που δυστυχώς με τη στάση τους δυσφημίζουν επανειλημμένα τα Χανιά.

zarpanews.gr

9 thoughts on “Απαράδεκτες εικόνες «σαρδελοποίησης» στα ΚΤΕΛ Χανίων – Γέλαγαν οι τουρίστες με τους ταλαίπωρους επιβάτες | Photos

  1. Ας τα δει η διοικηση των Κτελ Χανιων-Ρεθυμνης κ να αναλογιστει το ρεζιλικι εν μεσω τουριστικης περιοδου…..ας βάλουν περισσότερα δρομολογια…..

  2. Αυτό δεν είναι χοντρή παράβαση? Ή το άλλο γεγονός με τα λεωφορεία – φυσαρμόνικες που κάνουν διαδρομή 25 χιλιομέτρων προς Κολυμπάρι με όρθιους δεν είναι παρανομία?

  3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΡΑΓΕΣ ΜΠΡΕ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ (ΒΟΑΚ) ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΓΙΑ ΣΦΑΚΙΑ;;;;;;;
    ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ;;;;;;
    Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΧΑΝΙΑ- ΓΕΡΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΩΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ);;;;;;

  4. Αυτα τα καραγκιοζιλικια τα κανει το κτελ για να μην παιρνουν ταξι οι τουριστες!Πρεπει να δειτε τι γινεται Πλατανια,Αγια Μαρινα…Παραμυθιαζουνε τους τουριστες οτι τα ταξι ειναι παρανομα!!!!!!Μονο κ μονο για να μην μπαινουνε κ να περνουν το λεοφωρειο!!Που ειναι το κρατος να τους κοψει τα αρχιδια;;;

  5. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 100 ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 100 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΟ ΚΑΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ. Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΗΣ. ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ 95 ΕΤΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΡΑΝΙ 12ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΕΣ ΜΕ [ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ] 50 ΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η [ΝΤΑΛΙΚΑ] ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΤΑ [ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ] ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΛΑΤΑΝΙΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 10ΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ [ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ] ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ……ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΟΑΚ.

  6. Ο κάθε άσχετος κακομοίρης δουλειά δεν έχει σχολιάζει και κάνει το κάμποσο. Ειδικά το σχολιο με το ταξι οτι και καλα παραμτμυθιαζουν τους τουριστες να μην μπαίνουν. Παίζει να εισαι ταξιτζής καο δεν εχεις δουλειά αφού βέβαια χρεώνεις δίπλα πολλές φορές ναι του κτυπά τον κωλο με τις τιμές γιατί να σε προτιμησουνε; μας έχετε πρήξει με το να ανεβάζετε για κτελ όλη την ώρα άλλη δουλειά άχρηστη εφημερίδα δεν έχετε να κανετε; ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό. Ή απλά ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια και ο νοών μου το.

  7. Εσυ που αποκαλεισαι «καποιος»ξυπνα κ δες τι συμβαινει γυρω σου!!Πιασε καποιον τουριστα κ ρωτα τον!!!Εχουν γινει τοσες κ τοσες καταγγελιες για το κτελ..Κ για να μαθεις(αν κ δεν πρεπει να ασχοληθω με σενα)δουλευω εδω κ χρονια σε 5αστερο κ πασιγνωστο ξενοδοχειο με καλη θεση κ πιστεψε με τα ξερω απο πρωτο χερι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook