Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Μαζί και στο γήπεδο | Photos

αντώνης-ρέμος-υβόννη-μπόσνιακ-μαζί-κ-1012013

Δεν έχουν χάσει καθόλου τη ζωντάνια του έρωτα των πρώτων ημερών. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παραμένουν το ίδιο αγαπημένοι και μετά από 12 χρόνια σχέσης -τα δύο τελευταία εκ των οποίων είναι παντρεμένοι- και το επιβεβαιώνουν σε κάθε τους εμφάνιση. Όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους αναγκάζουν να περνούν αρκετές ώρες χρόνια, απολαμβάνουν κοινές δραστηριότητες. Πάνε μαζί ακόμα και στο γήπεδο.

Ο τραγουδιστής είναι γνωστό ότι είναι λάτρης της στρογγυλής θεάς. Στο παρελθόν μάλιστα έχει αναλάβει και διοικητικό ρόλο σε μία ομάδα. Την αγάπη του για το ποδόσφαιρο συμμερίζεται και η μητέρα της κόρης του αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε πρόσφατη εξόρμησή τους στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Εντοπίσαμε, λοιπόν, τρεις στιγμές που ο Αντώνης Ρέμος και η ΥΒόννη Μπόσνιακ μας έδειξαν πώς πρέπει να είναι τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Το ζευγάρι έφτασε πιασμένο χέρι χέρι στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να εξηγεί τις φάσεις στη σύζυγό του και γνωστή σχεδιάστρια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Και φυσικά την κρατούσε την περισσότερη ώρα αγκαλιά ενώ δεν παρέλειψαν να σχηματίσουν μια καρδιά με τα χέρια τους στέλνοντας μήνυμα αγάπης σε κάποιον από το γήπεδο.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook