Αντώνης Μπαλωμενάκης: Καταφεύγει σε πολιτικό εκβιασμό η ΝΔ – Οδηγείται σε εξαΰλωση το ΚΙΝΑΛ | Video

αντώνης-μπαλωμενάκης-καταφεύγει-σε-π-667658

Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη περί «επαναληπτικών εκλογών το Δεκαπενταύγουστο» ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές, κατηγορεί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για «πολιτικό εκβιασμό», ενώ εξαπολύει βολές και κατά του Κινήματος Αλλαγής για την γραμμή που ακολουθεί η ηγεσία του στο πνεύμα «πάση θυσία στρατηγική ήττα του ΣYΡΙΖΑ», οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην εξαϋλωση του ΚΙΝΑΛ.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωση και το βίντεο του κ. Μπαλωμένακη

«Η απειλή του κ. Μητσοτάκη για επαναληπτικές εκλογές τον 15Αύγουστο οφείλεται στη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορεί να προσδοκά να συσπειρώσει περισσότερους ψηφοφόρους απ’ όσους το Μάιο.

Φαίνεται ότι αντιλήφθηκαν στην ΝΔ ότι έχουν φθάσει στο ανώτατο όριο συσπείρωσης δυνητικών ψηφοφόρων. Γιαυτό και καταφεύγουν στον πολιτικό εκβιασμό. Υπάρχει ωστόσο και μια πλευρά που αφορά στο ΚΙΝΑΛ: Παρά την αποπομπή Βενιζέλου παραμένει σε ισχύ η ανιστόρητη και αντιδημοκρατική γραμμή της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ για την «πάση θυσία στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».

Μια γραμμή που -εάν τηρηθεί μέχρι τέλους- οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το κόμμα αυτό να μεταβληθεί σε παρακολούθημα της ΝΔ και στην εξαΰλωσή του.

Χθες η κ. Γεννηματά έκανε μια δειλή προσπάθεια απεγκλωβισμού μιλώντας για «ψήφο ανοχής». Δεν νομίζω να μπορεί να σώσει τα πράγματα, όμως. Το στρατηγικό αδιέξοδό της γίνεται μεγαλύτερο όσο αφήνει περιθώριο να λειτουργήσει ο πολιτικός εκβιασμός του κ. Μητσοτάκη σε βάρος των ψηφοφόρων του κόμματός της .

Όπως και να έχει την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί να την ενδιαφέρουν οι τακτικισμοί της ΝΔ. Οι αυτοδυναμίες έχουν οδηγήσει διαχρονικά σε αυθαιρεσίες , κομματικό κράτος, καταστροφές, οικονομικές και εθνικές.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook