Χανιά | Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του πρωθυπουργού ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κονταξάκης

χανιά-ανταποκρίθηκε-άμεσα-στο-κάλεσμ-1020733

Τον δρόμο που χάραξαν πολλά μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς και θεσμοί, ακολουθεί ο Γιώργος Κονταξάκης, πρώτος σε ψήφους στα Χανιά από την παράταξη του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Ο περιφερειακός σύμβουλος στέλνει το δικό του συμβολικό μήνυμα, προσφέροντας τα μισά από τα οδοιπορικά που λαμβάνει, στην υπηρεσία του κράτους για την αντιμετώπιση του κορονοϊού:

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Στη δύσκολη κατάσταση στην οποία είναι βυθισμένη η πατρίδα μας λόγω του κορωνοϊού covid-19, δεν μπορώ παρά να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Ως περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, όπως γνωρίζετε δεν λαμβάνω κάποιον μισθό. Παρόλα αυτά, λαμβάνω ένα ποσό ως οδοιπορικά. Αυτό το ποσό λοιπόν, το διαθέτω με όλη μου την καρδιά στον ειδικό λογαριασμό που δημιούργησε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών του προβλήματος.

Ξέρω πως δεν είναι πολλά τα χρήματα, αλλά ελπίζω η πράξη μου αυτή να βρει κι άλλους που θα την ακολουθησουν, ώστε να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό.

Τέλος προτείνω, με σεβασμό πάνω απ’όλα στο πρόσωπο όλων των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης που παίρνουν μισθό από το Δήμο ή την Περιφέρεια, να προσφέρουν εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, ένα μέρος του μισθού τους για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά.

Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια, να άρουμε το φόβο και να φέρουμε το χαμόγελο πάλι πίσω στα πρόσωπα όλων των πολιτών!!!

Μπορούμε και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε!»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του πρωθυπουργού ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κονταξάκης

  1. ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ
    Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ «ΓΙΓΑΝΤΑΣ» ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook