Ανέβηκαν στον Ομαλό χωρίς αλυσίδες – Απίστευτη ταλαιπωρία και ουρές από εγκλωβισμένα αυτοκίνητα | Photos + Video

ανέβηκαν-στον-ομαλό-χωρίς-αλυσίδες-α-974804

Tα πρώτα χιόνια στον Ομαλό, για μια ακόμη χρονιά δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους Χανιώτες εκδρομείς, που από το απόγευμα της Κυριακής, αψηφώντας τη μανία της… Ζηνοβίας, έχουν κολλήσει στα χιόνια με τα αυτοκίνητά τους, με την ταλαιπωρία να χτυπάει «κόκκινο».

Η επέμβαση των αρμόδιων αρχών ήταν άμεση, καθώς περίπου στις 17.00 ένα μηχάνημα γκρέιντερ της Περιφέρειας έσπευσε για να καθαρίσει το δρόμο από το χιόνι και να διευκολύνει την κυκλοφορία, όμως… έπαθε λάστιχο, με αποτέλεσμα να’ έχει ακινητοποιηθεί και το μηχάνημα.

Λίγο πριν τις 19.00, μάλιστα εστάλη από το Δήμο Πλατανιά ένας φορτωτής για να διευκολύνει την κατάσταση, το οποίο όμως σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, δεν έχει φώτα!

Οι Αρχές έχουν διακόψει την κυκλοφορία από τους Λάκκους και πάνω, όπου δεκάδες αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί και φαντάζει δύσκολη η επιστροφή τους, η οποία μέσα στο σκοτάδι και την χαμηλή ορατότητα που επικρατεί, είναι επικίνδυνη.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης σε δηλώσεις του στο zarpanews.gr υποστήριξε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, ωστόσο επέρριψε ευθύνες στους απερίσκεπτους οδηγούς, που ανεβαίνουν στον χιονιά, χωρίς τη χρήση αντιολισθιτικών αλυσίδων.«Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια… Άμα δεν έχουν μυαλό οι οδηγοί αυτά συμβαίνουν. Το Γκρέιντερ που πήγε πριν από 2 ώρες έπαθε λάστιχο και στη συνέχεια ανέβηκε ένας φορτωτής, πέρασε τους Λάκκους και πλησιάζει στις στροφές που κατεβαίνουν για το Λιβάδι του Ομαλού. Σύντομα ελπίζουμε να έχει κατέβει στα μαγαζιά για να αρχίσει ο απεγκλωβισμός των οδηγών. Αρκεί όμως να φανταστείτε ότι ακόμη και πίσω από το φορτωτή τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν χωρίς αλυσίδες, ήταν ουρά…»

zarpanews.gr

8 thoughts on “Ανέβηκαν στον Ομαλό χωρίς αλυσίδες – Απίστευτη ταλαιπωρία και ουρές από εγκλωβισμένα αυτοκίνητα | Photos + Video

  1. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΕ Ο ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ KAI NA ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;;;;;;
    Α, ΞΕΧΑΣΑ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Δ.Δ. ΠΛΑΤΑΝΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Σαν λάτρης του βουνού και της φύσης γενικότερα το μεσημέρι ανέβηκα μια βόλτα στο καταφύγιο του Καλλέργη. Το χιόνι λίγο πάνω στο καταφύγιο. Μετά από έντονη χιονόπτωση Μέσα σε μια ώρα είχε φτάσει στους 10 πόντους. Κατεβαίνοντας και φτάνοντας στον ομαλό είδα πως και εκεί στα χαμηλά (στο οροπέδιο) είχε αρκετό χιόνι. Στις ταβέρνες αρκετός κόσμος. Φεύγοντας από το οροπέδιο και μόλις ο δρόμος ανηφορίζει, αρκετά αμάξια ακινητοποιημένα στην μέση του δρόμου. Μόνο ένα είχε αλυσίδες οπου τις βάλανε και συνέχισαν. Ένα άλλο αμάξι είχαν αλυσίδες αλλά δεν ήταν οι σωστές και δεν έμπαιναν. Όλα τα άλλα οχήματα απλά δεν είχαν.
    Πολλές φορές σωστό το κράξιμο προς τις αρχές αλλά να κοιτάμε και την δικιά μας καμπούρα. Για την βλακεία ορισμένων δεν φταίνε οι αρχές.

  3. Mπορει μερες τωρα να ακουνε για κακοκαιρια και για (Ζηνοβια) ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook